Bi obudili romantiko? Decembrsko romanco v dvoje si lahko pričarate z dišavama v paru

Tako kot sta par vidva, so v parih tudi dišave – če izbereta pravega, lahko brez posebnega truda pričarata zimsko romanco v dvoje. Še bolje pa bo, če ga sami presenetite z dišavnim zmenkom.

Promocijsko sporočilo, 20. 12. 2021
Bi obudili romantiko? Decembrsko romanco v dvoje si lahko pričarate z dišavama v paru - Foto: s.Oliver

Kateri je vajin popolni dišavni par?

Blagovna znamka s.Oliver za vas in vašega partnerja ponuja kar dišeče pare najlepših in nežnih not. Kampanjo so poimenovali Najin s.Oliver par, popeljati pa vas želijo skozi ljubezensko zgodbo, saj je v dvoje vse lepše.

Skozi kampanjo predstavljajo pare najlepših dišav s.Oliver različnih linij. Liniji Red Label in Black Label skrivata v sebi različne note dišav, zato boste zagotovo našli nekaj zase in za svojega najljubšega. V mislih imejte vajina karakterja in karakter vajine zveze – note nato izberite po intuiciji glede na to.

Na večerni zmenek

Če se boste odločili, da se romantično družita ob večeru, priporočamo pare iz linije Black Label, ki je nastala s posebno pozornostjo do elegantne prefinjenosti in posebnih trenutkov, ki jih delimo z ljubljenim.

Dišave s.Oliver Black Label so namenjene za vse priložnosti, še zlasti pa bodo dodale romantično vrednost večernim zmenkom. Te dišave vam bodo prinesle nepremagljivo doživetje in vonj, ki si ga boste za vedno zapomnili.

Izberita oz. izberite med:

♥ For Her & For Him
♥ Selection Woman & Man
♥ Follow Your Soul Woman & Man
♥ Label For Her & For Him
♥ Label Eau Legere For Her & For Him
♥ Superior Woman & Man

 
Za dnevno harmonijo

Linija dišav Red Label pa ponuja široko paleto nežno elegantnih dišav in dišav za vsak dan. Namenjene so predvsem dnevnemu nošenju, zato jih izberite, če z ljubim načrtujete vikend izlet, izlet v naravo, kosilce v kraju na drugem koncu države ali sprehod po mestu, kjer bosta poiskala prijetno kavarno. 

Izberita oz. izberite med:

♥ Pure Sense Man & Woman

♥ So Pure Man & Woman

♥ Original Man & Woman

♥ Soulmate Man & Woman

Najbolj brano