Vrača se stari trend iz 90-ih, ki vedno znova povzroča deljena mnenja: Tanke obrvi ponovno osvajajo lepotni svet

Bella Hadid postavlja trende in tanke obrvi so eden izmed njih.

Vrača se stari trend iz 90-ih, ki vedno znova povzroča deljena mnenja: Tanke obrvi ponovno osvajajo lepotni svet - Foto: Profimedia

Lepotni trendi se nenehno spreminjajo in opazili smo že, da gre skoraj vedno za variacije nečesa, kar je nekoč v neki obliki že obstajalo. Leto 2023 tako ne bo prineslo nečesa povsem novega in brez primere, ampak bo vrnilo dobre stare trende iz devetdesetih.

Ne spreglejte:

Svinčnik in bleščilo za ustnice, svetlo senčilo za oči in modro črtalo za oči, ki je bilo nežno za modro maskaro, je le nekaj starih lepotnih trendov, ki so bili priljubljeni v mojih srednješolskih dneh.

Eden najbolj osovraženih lepotnih trendov devetdesetih so zagotovo tanke obrvi, ki se jim čudimo, ko pogledamo star album. Vendar se zdi, da se tanke obrvi vračajo in so pripravljene ponovno osvojiti lepotni svet.

V zadnjih nekaj letih so obrvi postale zelo pomembne v svetu lepote in strokovnjaki se strinjajo, da lahko njihov način oblikovanja spremeni videz našega obraza. Tako smo v zadnjih nekaj letih spoznali številne tehnike, ki so obnorele ženske po vsem svetu.

Čim bolj košato in gosto - tem bolje, je bil moto zadnjih nekaj let, saloni pa so bili polni povpraševanj po pudru za obrvi, ombre obrvi, mikrobladingu, tetoviranju obrvi, japonskem obrvi in ​​še bi lahko naštevali.

Devetdeseta leta so bila izjemno priljubljena v vseh vidikih našega življenja, vključno z lepoto. Bil je drug čas, ki je trende ustvarjal veliko počasneje, a bolj učinkovito. Trendi so takrat trajali veliko dlje kot danes in to je glavni razlog, zakaj jih negujemo še danes.

Obstaja obsedenost z devetdesetimi leti in to lahko vidimo na TikToku. Ličila, oblačila, make-up, devetdeseta so res priljubljena leta v modi in lepoti. Tudi ko narekovalci trendov, kot je Bella Hadid, osvežijo stari trend, bo gotovo uspel, pravi strokovnjak za obrvi in ​​estetiko Joey Healy.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kako se pravilno prehranjevati glede na obliko telesa in shujšati? Poglejte se v ogledalo in določite pravo prehrano za vaš tip telesa

Priporočamo tudi:Beseda, ki bo v letu 2023 zaznamovala vaše astrološko znamenje: Ovna čaka proces odkrivanja, eno znamenje pa doživi razplet, ki si ga že dolgo želi

Najbolj brano