Nina Pušlar nastopila v drznem vijoličnem stajlingu

Nosila ga je na njenem največjem koncertu do sedaj.

Nina Pušlar nastopila v drznem vijoličnem stajlingu - Foto: Matic Kremžar

Naša priljubljena pevka in že tri leta najbolj predvajana slovenska izvajalka  Nina Pušlar se zadnje mesece redno mudi na glasbenih odrih in žanje uspehe na glasbenih lestvicah, med drugim pa vedno znova očara tudi s svojim modnim slogom.

Pred kratkim je napolnila ljubljansko Halo Tivoli, kjer je nosila unikaten stajling, kot nalašč za to priložnost. Nosila je namreč komplet oprijetih usnjenih hlač in jakne v drzni vijolični barvi, ki meji na električno moder odtenek. Šlo je za eno izmed treh kreacij modne oblikovalke Jelene Proković, ki jih je Nina nosila ta večer. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Jakna izstopa zaradi svojega asimetričnega kroja, visokega ovratnika ter izreza, s katerim preseneti na hrbtu. Tudi sandali v enaki barvi s prav posebno visoko peto so prava paša za oči. Kar se tiče modnih dodatkov, je Nina izbrala robustnejše srebrne zapetnice, ki jih je nosila na obeh rokah. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Vstopnice za veliki šov so bile sicer hitro razprodane, Nina pa je poskrbela tudi za prav posebne goste, saj so ob njej nastopili še skupina Gedore, Magnifico in plesalci pod vodstvom Anžeta Škrubeta, poroča metropolitan.si.

Ne dvomimo, da so bili njeni oboževalci ravno tako kot nad njenim nastopom, navdušeni tudi nad njeno stilsko izbiro tega večera!

Fotografije Matic Kremžar in IG

Priporočamo tudi: "Tie-dye 2.0": Tukaj je najbolj trenden potisk, ki ga bomo leta 2023 videli povsod

Preberite še: Ta Zarin karirasti suknjič je postal naš najljubši kos v tej sezoni

Najbolj brano