Selena Gomez napovedala nov trend manikire, v katerega se boste zaljubili

To je podrobnost, ki je morda ostala neopažena, a je vsekakor vplivala na manikiro Selene Gomez. Kopiramo brez obotavljanja!

Selena Gomez napovedala nov trend manikire, v katerega se boste zaljubili - Foto: Profimedia

Selena Gomez ni preveč dejavna na Instagram, toda kadar je, to opazi cel internet. Pred nekaj tedni ji je njena sprememba barve las prinesla milijone všečkov in osvojila njene občudovalce (in teh je veliko) in njena nedavna manikira ni nobena izjema.

8. maja je nastopila na dobrodelnem koncertu z naslovom "Vax Live: Koncert za ponovno združitev sveta". Preden se je mladenka pridružila Jennifer Lopez ali celo princu Harryju, je za njen videz poskbel tudi Tom Bachik. Slednji na svojem Instagram računu ni okleval razkriti originalne manikire njegove ultra slavne stranke. Navdihnjeni z rdečimi podplati salonarjev Louboutin so njeni nohti imeli enak motiv. Sredaj so spominjali na franzosko manikiro, spodnji del nohta pa je bil pobarvan rdeče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 𝙉𝙖𝙞𝙡𝙨 (@tombachik)

Kako izvesti manikuro Louboutin?

Očitno je, da morate za to manikiro nujno imeti  zelo dolge nohte. Po izbiri želene barve na vrhu nohta je vse, kar morate storiti, da spodaj nanesete rdeč lak, enak slavnim podplatom čevljev Louboutin. Druga tehnika? Odločite se za umetne nohte in pred namestitvijo nanesite oba laka. Preprosto in učinkovito!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 𝙉𝙖𝙞𝙡𝙨 (@tombachik)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton je nosila nov trend hlač, zaradi katerega boste pozabili na svoje najljubše kavbojke

Priporočamo tudi: Poglejte, kaj vam napovedujejo zvezde za maj in junij

Najbolj brano