Selena Gomez je z novo blond barvo las popolnoma neprepoznavna

Kdo bi si mislil, da se bo odločila za tako drastično spremembo?

Selena Gomez je z novo blond barvo las popolnoma neprepoznavna - Foto: Profimedia

Pevka in ustanoviteljica blagovne znamke Rare Beauty Selena Gomez se je pridružila skupini platinastih blondink, ko je na svojem Instagramu delila novo fotografijo svoje lepotne linije. Dramatična sprememba je njeno značilno temno rjavo barvo las spremenila v najsvetlejšo blond barvo, za to pa sta poskrbeli Nikki Lee in Riawna Capri, ki za njene lase skrbita že več kot desetletje.

"Ta svetel odtenek je edinstven, saj smo poskrbeli za idealno ravnovesje hladnih in toplih tonov, ki ustrezajo njeni barvi kože," sta poudarili. "Videz je kot nalašč za poletje."

Čeprav je običajno zelo naravna, se je tokrat odločila za eksperimentiranje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Korenine las je pustila naravno temne, zaradi česar je njen videz bolj drzen, poleg tega pa olajša proces rasti vsem, ki imajo naravno temnejše lase. Selena je februarja na Instagramu v živo razkrila, da je svoje lase pripravljena znova pobarvati (zadnjič je imela svetlejše pramene leta 2017). Kdo pa bi lahko slutil, da se bo to zgodilo tako hitro?

Postopek preobrazbe je trajal kar osem ur in sledil je takoj po tem, ko je končala snemanje serije Only Murders in the Building, zato je videti, da je nestrpno pričakovala to spremembo. Kako vam je všeč?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako je v resnici videti seks s prijateljem (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: Kopalke bomo letos nosili s tem ujemajočim se modnim dodatkom

Najbolj brano