Ta pričeska Jennifer Lopez je popolna za vse priložnosti tega poletja

J.Lo ima navdih za vse spete pričeske.

Ta pričeska Jennifer Lopez je popolna za vse priložnosti tega poletja - Foto: Profimedia

Ne glede na to, ali nameravate poletje preživeti s sproščeno pričesko, ki ne potrebuje vzdrževanja, ali pa se odločite za glamurozen videz, obstaja ena zvezda, na katero lahko vedno računate, da bo poskrbela za naš navdih: Jennifer Lopez. Od popolnih fig do ležernih kodrov, vedno izstopa z novim slogom, ki si ga vsi želijo posnemati, in izjemno dolg čop Jennifer Lopez koncert Vax Live Global Citizen ni nobena izjema. Pravzaprav je tak, ki ga boste želeli nositi celo poletje, za vsako priložnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Čop nikoli ne gre iz mode, kar je verjetno mogoče pripisati njegovi enostavnosti in vsestranskosti. Nosite ga nizko in gladko (kot je bilo prikazano na modni revji za jesen in zimo znamke Jasona Wu) za izjemno prefinjen videz ali visoko in voluminozno, da je videti nekoliko bolj igrivo - vse je odvisno samo od vašega želenega videza. In povsem varno je reči, da je frizer Jennifer Lopez Chris Appleton izpopolnil poletni čop.

Poleg izjemnega volumna, ki ga lahko dosežete z dodajanjem lasnih podaljškov ali tupiranjem, je še en ključni element tega čopa njegova lega. Različica J.Lo ni previsoka ali prenizka - je tik ob očesni liniji. Rezultat je puhasta, lahkotno glamurozna pričeska, ki je videti odlično v vsaki situaciji. Izjemno dolgi lasje vsekakor niso potrebni!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Če je ta čop za vas preveč dramatičen, predlagamo bolj prefinjeno različico gladkega čopa, spetega nekoliko nižje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton osupljiva v rdečem plašču in s trendnimi dodatki

Priporočamo tudi: Izbrali smo 10 trajnostnih znamk najlepših kopalk za vroče poletje

Najbolj brano