Kate Middleton osupljiva v rdečem plašču in s trendnimi dodatki

Vojvodinja Cambriška je izid svoje prve knjige proslavila z obiskom Nacionalne galerije portretov in zabavnim lovom na knjige.

Kate Middleton osupljiva v rdečem plašču in s trendnimi dodatki - Foto: Profimedia

Kate Middleton je v izjemnem stajlingu praznovala predstavitev svoje nove knjige Hold Still.

Vojvodinja je bila fotografirana zgodaj zjutraj, ko je v Londonu stopila v svetlo rdečem plašču Eponine, plisiranem midi krilu v odtenku šampanjca, salonarji v kamelji barvi in ujemajoči se mini rotbici s kratkim ročem. Bila je na obisku v Nacionalni galeriji portretov, kjer bo izbranih 100 slik, ki so del njenega projekta "Hold Still", uradno postalo del nacionalne zbirke galerije.

Lani je Kate pozvala k fotografijam ljudi po vsem Združenem kraljestvu in iskala slike, ki so zabeležile njihove izkušnje, ki so jih preživljali med pandemijo COVID-19. Te slike, ki jih je kupila Kate sama, so nato spremenili v knjigo z naslovom Hold Still, katere polovica prihodkov kre Nacionalni galeriji portretov, druga polovica pa vodilni dobrodelni organizaciji za duševno zdravje Mind.

Poleg obiska galerije je vojvodinja sodelovala v akciji skupnega "lova na knjige", ki jo je podprla The Book Fairies. Organizacija je literarno gibanje, ki bralce spodbuja, da knjige, ki so jih že prebrali, pustijo v javnih prostorih, da jih najdejo tudi drugi. Ob uradni izdaji Katine knjige so člani sodniške komisije "Hold Still", vključno z vojvodinjo, na skrivnih lokacijah po Združenem kraljestvu skrili 150 izvodov Kateine knjige, da jih lahko javnost odkrijej in uživa v njej.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je modna kombinacija izpred 15 let, ki jo bomo nosili vse do vročega poletja

Priporočamo tudi: Moj stil, moja pravila: Romina Regvat, umetnica ličenja

Najbolj brano