Pričeska, ki bo zbrisala vaša leta, in barva las, ki je hit letošnje jeseni: Dva čudovita trenda, ki ju morate preizkusiti

Že leta ne zapušča prestola najbolj priljubljenih pričesk, to sezono pa kot veliki jesenski hit prihaja v zapeljivi medeni barvi.

Pričeska, ki bo zbrisala vaša leta, in barva las, ki je hit letošnje jeseni: Dva čudovita trenda, ki ju morate preizkusiti - Foto: Profimedia

Ker so si naši lasje ravno opomogli od morja in sonca, je čas, da si omislimo nov videz za jesen. Obstaja barva, ki nas navdihuje že leta in ravno zaradi njenega bogatega videza se radi v naglici odpravimo do najbližjega frizerskega salona, da našim lasem privošči prepotrebno jesensko nadgradnjo. O katerem odtenku govorimo? Vedno naša najljubša, medena! medena.

Ta barva ima rjavo osnovo, ki je poudarjena s tehniko balayage, ki pričesko dvigne na popolnoma nov nivo, trdijo lepotni strokovnjaki.

Ne spreglejte:

Če vaši lasje še nikoli niso bili barvani, lahko ta videz dosežete brez belila. Deluje na naravnih laseh, ki jih želite ohraniti zdrave, vendar jih posvetlite s folijo ali balayageom. To pomeni brez stare barve, brez izpiranja in brez zahtevnega vzdrževanja.

Razkrili smo vam, katera barva bo to jesen 'must try', pri pričeskah in striženju pa en stil že sezone ne zapusti prestola.

Veste o čem govorimo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CURTINHO PERFEITO (@curtinhoperfeito)

Uganili ste, to je bob pričeska. Francoski bob, fantovski bob, skandi bob so različne variacije, ki bodo tudi to jesen izredno priljubljene. Oster bob je eden najbolj trendovskih stilov sezone.

Frizerji pojasnjujejo, da čeprav zamisel o bobu z grobo linijo las ni nova, je še vedno videti impresivno in ostaja v trendu. Razdelitev las pa mora biti simetričen, če želimo doseči tisti pravi učinek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Italijanski bob pa je idealna izbira, če želite pozabiti na naprave za oblikovanje las, ki uporabljajo toploto in vse, kar škoduje vašim lasem. Čeprav ste morda prepričani, da tovrstna pričeska zahteva preveč angažiranosti in vsakodnevnega dolgotrajnega oblikovanja, se motite.

Bistvo je, da z njenim oblikovanjem ne pretiravate, saj tudi zaradi naravne izdaje izgledate šik. Italijanski bob so navdihnile razkošne italijanske filmske boginje, kot je Monica Bellucci, vendar ima trendovska pričeska še vedno moderen pridih. Pričesko večinoma zaznamujejo voluminozni prameni las, ki segajo vsaj do vratu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malin Simonsen Winterkjær (@duomalin)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Redno uživanje te hrane bo omogočilo hitrejše topljenje telesne maščobe: Zagotavlja občutek sitosti in odličen vnos beljakovin

Priporočamo tudi: "French roast" prameni, kot jih nosi Angelina Jolie, bodo vzljubile vse rjavolaske in črnolaske: Subtilna sprememba bo vašo pričesko naredila bolj elegantno

Najbolj brano