Najljubši trend Hailey Bieber za učinek ustnic XXL: Preizkusite "Brownie glazed lips"

Supermodel trik na TikToku razloži na najpreprostejši način: v dveh korakih in s samo dvema izdelkoma. 

Najljubši trend Hailey Bieber za učinek ustnic XXL: Preizkusite "Brownie glazed lips" - Foto: Profimedia

Da, za videz, ki ga je Hailey Bieber viralno objavila na TikToku, potrebujete le dva izdelka. Glavna junaka sta stara znanca: temno rjavo črtalo za ustnice in prozoren balzam ali sijaj za ustnice; popolna kombinacija za ustnice XXL brez težav. Želite vedeti, kako? Gisela Bosque, umetnica ličenja pri Sephori, deli nekaj nasvetov, kako najbolje izkoristiti to kombinacijo za ustnice, ki bo to jesen navdušila lepotne odvisnice.

Ne spreglejte:

"Tehnika ne bi mogla biti preprostejša: ustnice se obrišejo in na vrh se nanese sijaj," pojasnjuje strokovnjakinja iz Sephore. To pa še ni vse: trik za dosego naravnega rezultata je, da črtalo za ustnice čim bolje povežete s konturami ustnic. "S konicami prstov izdelek rahlo razmažite, da linija črtala ne bo preveč izrazita, in ga dodajte malo pod kupidov lok in na sredino spodnje ustnice. Tako ustnice dobijo večjo dimenzijo," pojasnjuje in nam svetuje, da uporabimo prave izdelke. "Poskusite uporabiti kremno črtalo, saj bo dlje časa ostalo na ustnicah, za ohranitev videza pa boste morali ponovno nanesti lesk. 

Sliši se preprosto in tudi je. Poleg tega rezultat ne bi mogel biti bolj laskav: rjavi toni ustrezajo vsem odtenkom kože in bodo v trendu naslednjo jesen. Če vam barva sezone še vedno ni najljubša, ne skrbite: "Če menite, da vam rjava ne ustreza, se lahko odločite za druge jesenske odtenke, ki so rdečkasti. Vedno pa morajo imeti 'glaziran' videz, ki jim ga daje sijaj za ustnice," zaključi Bosque, nato pa preide na slavni vodič našega najljubšega lepotnega guruja. Ker je slika vredna tisoč besed, kajne? Več pa v videoposnetku!

@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall 😍🤎 @rhode skin ♬ She - Tyler, The Creator

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Beljakovinski napitek, ki ga lahko pijete ob zajtrku, da pridobite mišično maso in shujšate: Priročna možnost, da si zagotovite zadosten vnos beljakovin takoj po treningu

Priporočamo tudi: Triki Jennifer Aniston za hitrejšo rast las: Mnogi ga uporabljajo za nego obraza, a ne vedo, da je odličen za razcepljene konice

Najbolj brano