Triki Jennifer Aniston za hitrejšo rast las: Mnogi ga uporabljajo za nego obraza, a ne vedo, da je odličen za razcepljene konice

Jennifer Aniston prisega na 2 trika, s katerima njeni lasje ne le hitreje rastejo, ampak so tudi bolj sijoči in mehkejši.

Triki Jennifer Aniston za hitrejšo rast las: Mnogi ga uporabljajo za nego obraza, a ne vedo, da je odličen za razcepljene konice - Foto: Profimedia

Zdi se, da za ljudi, kot je Jennifer Aniston, čas ne obstaja. Če ste 53-letno igralko ujeli na lanskoletni združitvi Prijateljev, veste, da ji je bil čas naklonjen. Toda po besedah Anistonove ni vse v genih. Obstaja dodatek, ki mu pripisuje zasluge za brezčasen sijaj: kolagen v prahu. Jennifer Aniston je že od vsega začetka veljala za eno tistih slavnih dam, ki so poleg lepote in talenta izstopale tudi po drugih stvareh. Igralka je že od nekdaj navdih mnogim pri pričeskah, ki so jih ženske množično posnemale, še posebej znamenito stopničasto pričesko v devetdesetih.

Preprosto neverjetno je, da so njeni lasje še danes, ne glede na to, ali so dolgi ali kratki, vedno videti neverjetno zdravi in ​​sijoči, in ni čudno, da se mnogi sprašujejo, v čem je njena skrivnost. Pred kratkim je razkrila svoje male trike, s katerimi poleg čudovitih las poskrbi tudi za porjavelost, ena izmed njenih "skrivnih" sestavin pa je izdelek, ki ga mnoge ženske uporabljajo pri negi obraza.

Ne spreglejte:

Ko je za Vogue spregovorila o svoji jutranji rutini, je poudarila, da je veliko pomembneje od tega, kaj uporablja na svoji koži, kaj vnese vase. "Obstaja kolagenski peptid, ki ga obožujem in ga vzamem vsako jutro," je rekla.

Vse se vrti okoli kolagena

Kot je poudarila, so dodatki s kolagenskimi peptidi že nekaj časa del njenega življenja. Z njimi jo je pred osmimi leti prvič seznanil njen izvajalec funkcionalne medicine, rezultate je opazila tako hitro, da jih je takoj vključila v svoj vsakdan. "Moji sklepi, moji nohti, moji lasje, moja koža … vse se je začelo izboljševati," je pojasnila.

Naj vas spomnimo, kolagen je najbolj razširjena beljakovina v telesu in sestavlja naša vezivna tkiva, kite, kosti, vezi, mišice in organe, kot je naša koža. S staranjem pa se zaloge kolagena in naša sposobnost proizvajanja novega kolagena zmanjšujejo. Zaradi tega imamo šibkejše sklepe in mišice ter nagubano in povešeno kožo. Dodajanje kolagenskih beljakovin v prehrano, kot je pojasnil Anistonin zdravnik, lahko pomaga pri regeneraciji naših tkiv. Raziskave kažejo, da lahko kolagenska dopolnila izboljšajo videz in elastičnost kože ter zmanjšajo znake staranja, kot so drobne linije in gube. In kot pri Anistonovi lahko celo izboljša zdravje sklepov in debelino las.Ko se staramo, pa se naše zaloge kolagena in naša sposobnost za proizvodnjo novega kolagena zmanjšujejo. Zaradi tega imamo šibkejše sklepe in mišice, pa tudi nagubano, ohlapno kožo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aniston.Iconic (@aniston.iconic)

Igralka dan začne s kavo iz poparjenega mandljevega mleka, malo cimeta, malo stevije, kavo (seveda) in merico kolagena v prahu Vital Proteins. Vendar je to le en del tega, kar uporablja. Jennifer Aniston prisega na hialuronski serum, ki je del njene lepotne rutine. Resda jo poleg obraza uporablja tudi za konice, še posebej jeseni, ko piha močnejši veter in je vreme hladnejše.

"Malo hialuronskega seruma na mokrih konicah vaših las, ko si jih umijete, bo naredilo čudeže," je rekla. »Ne boste verjeli, kako hitreje bodo vaši lasje zrasli ter bili mehki in sijoči,« je za konec dodala Anistonova, ob pogledu na njene fotografije pa vam je jasno, zakaj bi takšen trik morali vključiti v svojo lepotno rutino.

Poleg vsakodnevnega kolagena je Anistonova povedala, da je za elegantno staranje bistvenega pomena dajanje prednosti duševnemu zdravju. Zato v prvi uri dneva ne preverja telefona, vsako jutro meditira in se zavzema za to, da je seznanjena z novostmi na področju zdravja in znanosti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Enobarvno ličenje je trend, ki je kot nalašč za jesen: Obožujeta pa ga tudi Gigi Hadid in Kim Kardashian

Priporočamo tudi: Kako Kendall Jenner to sezono nosi najbolj priljubljen jesenski kos vsakega leta?

Najbolj brano