Skrivnosti vadbe Jennifer Lopez za izklesano telo pri 50 letih: Kjuč je v raznolikosti in veselju do gibanja

Jennifer Lopez je pred kratkim na družbenih omrežjih objavila fotografije, na katerih je videti bolj umetelno in izklesano kot kdaj koli prej. Priložnost, da odkrijete skrivnosti njene športne rutine.

Skrivnosti vadbe Jennifer Lopez za izklesano telo pri 50 letih: Kjuč je v raznolikosti in veselju do gibanja - Foto: Profimedia

Letošnji rojstni dan Jennifer Lopez je bil velik dogodek. Če je igralka in pevka izkoristila priložnost, da uradno objavi svoje razmerje z Benom Affleckom, je na družbenih omrežjih pozornost pritegnila še ena podrobnost: njena postava. Američanka je pri svojih 53 letih znova dokazala, da se ne ozira na čas, saj je pokazala še bolj napeto telo kot kdaj koli prej. Jennifer Lopez se z zdravo prehrano in skoraj vsakodnevnimi treningi v fitnesu na vse pretege trudi, da bi ohranila svoj sijoči obraz in mišičasto postavo.

Ne spreglejte:

Podrobneje si preberite njeno fitnes rutino.

1. Fitnes

Jennifer Lopez za krepitev mišic med drugim obiskuje ure fitnesa pri trenerjih Tracyju Andersonu, Davidu Kirschu in Doddu Romeru. Čeprav pevka skrbi za celotno telo, priznava, da se osredotoča predvsem na roke (da bi preprečila učinke starosti), trebušne mišice in zadnjico. Pri tem izvaja kline za hrbet in tricepse s pomočjo škripca in elastičnega traku, da bi okrepila zgornji del telesa. Za trebušne mišice izvaja veliko sumo počepov, izpadov, stranskih izpadov in uporablja tudi naprave z utežmi. Za trebušne mišice so njene najljubše vaje V-plošček (30 sekund), stranski plank (30 sekund), plank z žogo (30 sekund) ter počepi, sklece in ruski zasuk z utežmi. Upoštevajte, da je treba vse vaje ponoviti 20-krat.

2. Raznolikost vadbe

Jennifer Lopez je velika ljubiteljica športa, vendar je treba spreminjati vaje in pristope k treningu, da se ne bi dolgočasila in da bi njeno telo delovalo drugače. Pevko pri tem podpira več trenerjev. David Kirsch, znan po svoji zelo dinamični metodi, se redno odloča za krožno vadbo. Kar zadeva gibe, so mu najljubši plank, trebušnjaki, počepi, počepi, kickboxing in kardio vaje. Tracy Anderson pa je ljubiteljica nežnejših vadb in pri svojih vadbah uporablja veliko uteži, s katerimi razgibava celotno telo, s poudarkom na zadnjici in stegnih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

3. Osebni izzivi

Jennifer Lopez si nenehno postavlja izzive, da bi dosegla še bolj prepričljive rezultate. Pravi, da se ne zadržuje v območju udobja, temveč si rada postavlja izzive in si tako popestri vadbo.

4. Ples

Jennifer Lopez je izvrstna plesalka in se še vedno redno ukvarja s to disciplino. Je tudi žirantka oddaje World Of Dance, kar dokazuje njeno strast do tega športa. Poleg tega pevka redno objavlja videoposnetke na YouTubu in Instagramu in očitno je, da ni izgubila ničesar od svojega talenta.

5. Meditacija

Čeprav meditacija ni šport, je vseeno potrebna za dobro počutje pevke in gralke. Jennifer Lopez se vsak dan 20 minut osredotoča zgolj nase in meditira, tako pa krepi svojo notranjo energijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

6. Uživanje zdrave prehrane

Pravilna prehrana je bistvenega pomena za ohranjanje vrhunske kondicije med športnimi aktivnostmi. Jennifer Lopez prisega na ekološko hrano in poskrbi, da zaužije dovolj beljakovin, da se izogne utrujenosti. Za revijo Hello je povedala: "Beljakovine mi dajo dober začetek dneva. Zato pri zajtrku beljakovine v prahu zmeša z jogurtom, jagodičevjem in malo medu. Poleg tega imam s seboj vedno oljna semena in suho sadje za primer želje po hrani." Njen tipični krožnik? Beljakovinska osnova (običajno meso - svinjina, piščanec - ali riba) s kuhano zelenjavo in kančkom vinaigrette ali portoriške omake za začinitev. Jennifer Lopez prepoveduje vse, kar bi lahko škodovalo njenemu zdravju, zato ne kadi, ne pije in ne uživa kofeina. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To se nepričakovane “grde” superge, ki jih ta hip obožujejo zvezdnice

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker potrjuje trend čevljev, ki bodo priljubljeni to jesen

Najbolj brano