"French roast" prameni, kot jih nosi Angelina Jolie, bodo vzljubile vse rjavolaske in črnolaske: Subtilna sprememba bo vašo pričesko naredila bolj elegantno

French roast pramene Angeline Jolie bodo enako oboževale dekleta s temnimi, skoraj črnimi lasmi, kot tudi rjavolaske, ki si želijo bolj naravnega videza.

"French roast" prameni, kot jih nosi Angelina Jolie, bodo vzljubile vse rjavolaske in črnolaske: Subtilna sprememba bo vašo pričesko naredila bolj elegantno - Foto: Profimedia

Ko govorimo o trendovskih barvah las, se zdi, da je v zadnjih mesecih večji poudarek na blondinkah. Še zdaleč pa ne gre za dejstvo, da dobrih rešitev za rjavolaske in temnopolte ni, sploh za tiste, ki si ne želijo pretiranih sprememb, temveč čim bolj naraven videz.

Če imate temne lase in jih želite osvežiti ter jim dati polnost in volumen, je eden od idealnih načinov, da se zgledujete po Angelini Jolie, ki je svojo pričesko osvežila s skoraj neopaznimi prameni, ki so, čeprav nevpadljivi, dali tudi dodatno razsežnost njeni pričeski.

Ne spreglejte:

Gre za nov način barvanja las, ki mu rečemo tudi "french roast" in ki počasi, a vztrajno postaja glavni trend te jeseni.

Zaznamujejo jo nežni tanki prameni, v katerih se prepletajo nekoliko svetlejši karamelni in kostanjevi odtenki, ki dajejo pričeski toplino, skoraj kot ko ujameš malo sonca, najboljše od vsega pa je, da kljub subtilnosti tudi vizualno dodajo volumen in lase naredi nekoliko bolj goste.

"French roast" je idealen ne glede na dolžino in teksturo las, in glede na to, da se večinoma izvajajo v obliki balayage, torej ne segajo od korenin, vam ne bo treba vsak dan teči k frizerju. dvajset dni za osvežitev barve, spodaj pa si oglejte nekaj različic pričesk, ki jih bodo zagotovo oboževale vse rjavolaske in temnopolte, ki to jesen cenijo bolj naraven videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleveland OH Handtied Extensions (@savannahshahanhair)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 astrološka znamenja, ki bodo v oktobru najbolj srečna: Konec retrogradnega Merkurja jim prinaša jasnost, ljubezen in preporod

Priporočamo tudi: Vrnitev osovraženega trenda iz 90-ih: Kombinacija krila in hlač zavzela modne piste, morda kmalu tudi ulice

Najbolj brano