Andie MacDowell na pariški modni pisti z osupljivo naravno sivo pričesko

Manekenka in igralka je navdušila občinstvo dogodka "Le Défilé L'Oréal Paris" v osupljivi obleki z bleščicami, perjem in stranskim razporkom.

Andie MacDowell na pariški modni pisti z osupljivo naravno sivo pričesko - Foto: Profimedia

Nasmejana, polna moči in sijaja, se ponaša s svojimi naravno sivimi lasmi. Tako je Andie MacDowell zapeljala po modni brvi na peti izdaji Le Défilé L'Oréal Paris, javni prireditvi na prostem, ki je pred pratkim potekala v Ecole Militaire v Parizu. S sporočilom "Parade your worth", ki ga je navdihnil slavni slogan znamke "Because we're worth it", je model in igralka skupaj z drugimi velikimi umetnicami, kot sta Eva Longoria in Katherine Langford, proslavila sestrstvo in krepitev moči ter nam ponudila šov, poln navdiha, lepote in občudovanja.

Med podrobnostmi, ki so nas najbolj očarale, pa je bil Andiejin spektakularni videz, ki je na najbolj naraven način pokazala svoje voluminozne kodraste lase, pokazala svoje sivo barvo las in dosegla nezgrešljivo pričesko brez kapljice barve. Igralka je na modni brvi povzročila senzacijo in pri 64 letih pokazala svojo odlično postavo s spektakularno svetlo obleko iz biserov z enim prekrižanim trakom, črtastim potiskom v roza in beli barvi ter tveganim razporkom, obdanim z belim perjem.

S to obleko nam je Andie še enkrat pokazala, da je odločitev, da ne prekriva svojih naravnih las, tudi simbol lepote in mode. Igralka se je med pandemijo odločila, da si ne bo več barvala las, in večkrat je priznala, da ji ta videz zelo ustreza in da ji je všeč, kako so videti njeni srebrni lasje.

In resnica je, da to ni prvi dogodek, na katerem jih je igralka pokazala. Andie nam je na številnih gala prireditvah in posebnih dogodkih že pokazala, da je z naravno barvo las njen slog dobil še večji čar, ob vsakem njenem nastopu pa nas pusti brez besed.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "To je bila popolna kršitev zasebnosti": Zasebni preiskovalec pripoveduje o svojih drastičnih praksah iskanja nekdanjih deklet princa Harryja

Priporočamo tudi: Peganizem je nova hit dieta s pravilom 5-4-3-2-1: Ustvarja zdrave navade in dolgoročno vpliva na hujšanje

Najbolj brano