Vrnitev osovraženega trenda iz 90-ih: Kombinacija krila in hlač zavzela modne piste, morda kmalu tudi ulice

Trend "skant" je nastal s kombinacijo "skirt" in "pant", ki je letos postal del ulične mode naravnost z modnih brvi.

Vrnitev osovraženega trenda iz 90-ih: Kombinacija krila in hlač zavzela modne piste, morda kmalu tudi ulice - Foto: Profimedia

Ko smo že pri stilskih predlogih za letošnjo jesen, je zanimivo, da so svoj prostor pod soncem na modnih pistah, a tudi v uličnem stilu našli tudi tako imenovani hibridi. Samo spomnite se Kim Kardashian in njenih škornjev - hlač Balenciaga. Gre torej za kombiniranje različnih kosov oblačil in eden tistih, ki je že izstopal in se mu to jesen napoveduje velika uspešnica, je tako imenovani "skant" - kombinacija krila in hlač.

Če ste ljubiteljica maksi kril in ekstremno širokih hlač ali imate raje udobje in lahkotnost kombiniranja, potem ne oklevajte. To kombinacijo so nosile ikone, kot sta Gwen Stefani in Britney Spears.

Zdaj jih je ustvarjalni Olivier Rousteing reinterpretiral za kolekcijo Jean Paul Gaultier Haute Couture, pa tudi za druge hiše, kot sta Chanel in Armani Prive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Barbera (@papculture)

In Virginie Viard je podlegla gibanju, živim odtenkom in romantičnim vzorcem, ki podpirajo eleganco in izjemno prefinjenost, Armani pa za jesensko-zimsko sezono predlaga nevtralne barve in skoraj "tekoče" teksture.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALTU (@altu.world)

S svojo Haute Couture predstavitvijo vabijo vse, da se predajo "čarom" kril s hlačami, ki postanejo alternativa dobri jesenski obleki.

Obstajajo modeli, ki jih boste nosili vse leto, čeprav a priori velja, da so primerni le za eno sezono. Nosite jih lahko z majicami brez naramnic za nepozabne dnevne in večerne izhode. 

 Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nenaličena Mojca Mavec blestela v obleki s pikami

Priporočamo tudi: 44-letna monaška princesa Charlene si je drznila obleči prosojno obleko in poskrbela za senzacijo

Najbolj brano