Znano je, katere barve las bodo prevladovale v letošnji jeseni: Pripravite se na vrnitev temnejših in kontrastnih odtenkov

Če razmišljate o spremembi barve las v prihodnjih mesecih, naj vas navdihnejo ti trendovski predlogi.

Znano je, katere barve las bodo prevladovale v letošnji jeseni: Pripravite se na vrnitev temnejših in kontrastnih odtenkov - Foto: Profimedia

Jesen je letni čas, ki ga mnogi povezujemo s spremembami. Počasi načrtujemo modne kombinacije za hladnejše dni, pa tudi pričeske. Veliko vprašanje je, katere barve las bodo prevladovale v prihodnjih mesecih.

Hladnejši meseci običajno zahtevajo spremembo palete, ki gre v bogatejšo, bolj dekadentno smer. Odtenki se stopnjujejo v globoko kakavovo, večdimenzionalno karamelo in topli jantar. Za večne upornike pa bodo na voljo tudi kontrastne barve.

Ne spreglejte:
Odkrijte 5 najbolj priljubljenih barv las za jesen 2022:

1. Zlati prameni

Velik trend, ki ga bomo spremljali v jesenskih mesecih, so bogati odtenki tople modre, rjave in karamelne. Minili so dnevi nošenja samo ene barve las – pričakujte nekaj mešanih odtenkov jantarne in bronaste, kot smo nedavno videli pri Beyonce ali Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

2. Barva cimeta in bakreni toni

Edini odtenek, za katerega se strinjajo vsi profesionalni frizerji, je rdeča. Še posebej v ospredju bodo cimetovo rjava, temno kostanjeva, oranžno rdeča (naj vam bo za navdih Gigi Hadid iz začetka 2022). To barvo je težko obdržati, ker hitro zbledi, vendar vedno izgleda neverjetno lepo. Posvetujte se s svojim frizerjem, kako vam lahko zagotovi dolgotrajen sijaj in močnejšo intenzivnost, odvisno od vaše naravne barve las.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Weber Mirlach (@chrisweberhair)

3. Temnejši blond odtenki

Namesto posvetljevanja las s platinastimi poudarki, ta jesen zahteva nasprotni pristop. Vnesite globlje in temnejše odtenke modre in rjave, ki bodo vašim lasem ustvarili globino in kontrast. To je idealna izbira za tiste, ki želijo potemniti svoje lase, ne pa jih pobarvati cele. Lažje ga bo tudi vzdrževati in videti bo bolj naravno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordanna Cobella (@jordannacobella)

4. Moka rjava

Jeseni in pozimi bosta po mnenju profesionalnih frizerjev prevladovali barva čokolade in mokke. Če vam je ena barva monotona, jo lahko kombinirate s prameni karamelne barve, ki obrobijo obraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick (@hairbymickk)

5. Kontrasti

Želite posvetliti barvo, vendar ohraniti svoj naravni odtenek pri koreninah? Imate srečo, saj so kontrasti s temnejšimi koreninami in svetlejšimi preostalimi lasmi spet popoln hit. To daje iluzijo gostih las, poudarjajo frizerji, zmanjša pa se tudi potreba po mesečnem obisku salona, ​​saj narastek ni več skrit. Če imate poleg tega še dobro narisane pramene s teksturo in dimenzijo brez nenadnih prehodov, bo to videz, ki ga boste nosili leta pozneje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Earnshaw Hair (@jhair_stylist)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "To je bila popolna kršitev zasebnosti": Zasebni preiskovalec pripoveduje o svojih drastičnih praksah iskanja nekdanjih deklet princa Harryja

Priporočamo tudi: Peganizem je nova hit dieta s pravilom 5-4-3-2-1: Ustvarja zdrave navade in dolgoročno vpliva na hujšanje

Najbolj brano