"To je bila popolna kršitev zasebnosti": Zasebni preiskovalec pripoveduje o svojih drastičnih praksah iskanja nekdanjih deklet princa Harryja

Detektiv Gavin Burrows je v intervjuju spregovoril o svojih drastičnih praksah pri iskanju deklet princa Harryja v začetku tisočletja.

"To je bila popolna kršitev zasebnosti": Zasebni preiskovalec pripoveduje o svojih drastičnih praksah iskanja nekdanjih deklet princa Harryja - Foto: Profimedia

Princ Harry je bil kot najstnik in v zgodnjih letih mladosti dolgo časa v novicah zaradi svojega divjega vedenja. Sin princese Diane in princa Charlesa, ki se je na londonski zabavi oblekel v obleko častnika SS ali se razgalil med igranjem striptiz biljarda v Las Vegasu, je bil popolna tarča britanskih tabloidov, ki so se ob njegovih ponavljajočih se škandalih pošteno naprezali. Tako kot njegove ljubezenske afere, ki že dolgo navdušujejo množice. Pred poroko z Meghan Markle je imel brat princa Williama več odmevnih razmerij, med katerimi sta bili najbolj znani Chelsy Davy (od leta 2004 do 2010) in Cressida Bonas (od leta 2012 do 2014). In če je bil vojvoda sussekseški takrat v središču pozornosti, so bila v njej tudi njegova nekdanja dekleta. Tako je vsaj v sredo, 31. avgusta, v pogovoru za televizijo BFMTV dejal detektiv Gavin Burrows.

"To je bila popolna kršitev zasebnosti"

Leta 2000 ga je tabloid najel, da bi sledil princu Harryju in njegovim dekletom, in mu zaupal: "Lahko bi dobil vaše račune za telefon, davčne račune, zdravstvene kartoteke, lahko bi poslušal vašo glasovno pošto. Začeli smo uporabljati hekerje, ki so lahko dobili vse, kar si želel." Nadaljuje o svojem sedemletnem delu: "Vsakič, ko je imel Harry novo dekle, sem moral ugotoviti, kdo so bili njeni bivši, ali je jemala droge, ali je opravila splav, ali ima spolno prenosljivo bolezen. Zaposlovali smo ljudi, na primer medicinske sestre. To je bila popolna kršitev zasebnosti. Drastične prakse, ki bi lahko med drugim pojasnile, zakaj princ Harry že vrsto let ohranja sovražen odnos z mediji in se trudi ohranjati svojo zasebnost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monica Bellucci čudovita v elegantnem črnem suknjiču asimetričnega kroja

Priporočamo tudi: Victoria Beckham v modo vrača ta kontroverzen kroj kavbojke. Poglejte, kako jih kombinira

Najbolj brano