Victoria Beckham v modo vrača ta kontroverzen kroj kavbojk. Poglejte, kako jih kombinira

Preprosto, a šik.

Victoria Beckham v modo vrača ta kontroverzen kroj kavbojk. Poglejte, kako jih kombinira - Foto: Profimedia

Ko zvezdniki na Instagramu delijo fotografije stajlingov, lahko pogosto pričakujete, da bodo na fotografiji v polnem sijaju. Ko objavljajo videoposnetke na TikToku, so njihove obleke manj elegantne in bolj sproščene, saj platforma spodbuja odkritost. Opazili boste, da sta Hailey Bieber in Emily Ratajkowski še posebej radi delili svoje videze na TikToku, od nedavnega pa tudi Victoria Beckham. Oblikovalka je nosila oprijete kavbojke in preprost siv pulover, medtem ko je v hitrem videoposnetku snemala svojega moža Davida Beckhama, kako nabira med iz njunih panjev.

Ker sta bila v njuni družinski podeželski hiši, je Victoria nosila zelo vsakdanji stajling. Siv pulover, kombiniran s sproščenimi kavbojkami, se je zdel kot primerna obleka za konec tedna, ki bi jo zlahka poustvarili s kosi iz lastne omare. Victorijine oprijete kavbojke bodo za nekatere njene oboževalce morda presenetljiva izbira, saj zvezdnica običajno nosi bolj široke hlače ali raztegnjene silhuete. Dejstvo, da ima v svoji omari skinny kavbojke in da jih je pred kratkim izbrala za nošenje, lahko pomeni, da polarizirajoči videz skinny kavbojk še ni povsem iz mode. In morda bo v naslednjih nekaj mesecih še več zvezdnic razkrilo svoje najljubše pare kavbojk.

@victoriabeckham The Beckham sticky stuff 😂🐝🍯 @davidbeckham ♬ original sound - Victoria Beckham

Za zaključek videza je Victoria nato obula športne superge Reebok (pevka s to blagovno znamko sodeluje od leta 2019) in si nadela preproste diamantne uhane in zapestnico. Dodatki so bili elegantni in brezčasni, kar govori o njenem običajnem načinu oblačenja za vsakodnevne dejavnosti. David je medtem z belo majico in sivo trenirko posnemal ženino ležernost.

V humornem videoposnetku TikTok Victoria Davidov organski med drzno poimenuje "lepljiva stvar" in da komaj čaka, da ga bo poskusila. Glede na to, da je celoten posnetek pokazal lahkotnost in bolj sproščeno plat Beckhamovih, ni čudno, da so obleke, ki sta jih nosila, izžarevale enake vibracije.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na trenč plašč, nov plašč Kendall Jenner je popolna jesenska naložba

Priporočamo tudi: Mojca Mavec tako kombinira temne najlonke - jesenski stajling iz sanj

Najbolj brano