Odtenek manikire Jennifer Lopez je kot nalašč za jesen: Kultna topla barva za eleganten videz vaših nohtov

JLo z mokka manikiro oglašuje klasično barvo nohtov in potrjuje trend jesenskega listja, s katerim oživi kultni odtenek.

Odtenek manikire Jennifer Lopez je kot nalašč za jesen: Kultna topla barva za eleganten videz vaših nohtov - Foto: Profimedia

Če iščete navdih za jesensko manikiro, si oglejte nedavno objavljene nohte Jennifer Lopez. Zvezdnik Tom Bachik je na svojem računu na Instagramu delil fotografijo najnovejšega navdiha za manikiro, ki jo je naredil za pevko: mokka nohti. Ta topla barva, ki je na pol poti med rjavo in bež, je idealna za tiste, ki se želijo odločiti za jesenske odtenke, vendar niso veliki ljubitelji modnih odtenkov, kot so oranžna, kaki ali burgundska. Jennifer Lopez pa nam tako vedno ponudi ideje o slogu, lepoti in videzu. Zdaj se je spet lotila elegantne manikire, za katero smo pripravljeni staviti, da bi si jo privoščili vsi.

To manikiro je podpisal njen običajni in zaupanja vredni umetnik nohtov Tom Bachik, guru nohtov in maniker drugih zvezdnic, kot je Selena Gomez. 

Ne spreglejte:

Kako posvojiti manikuro Jennifer Lopez v "mokka" odtenku?

Umetnik je zvezdničinim nohtom oblikoval obliko mandlja, hkrati pa jih ohranil zelo dolge. Čeprav je mokka lahko videti nekoliko dolgočasna, se je Tom Bachik odločil za izjemno sijoč vrhnji premaz, ki odlično poudari barvo. Poleg tega je ta modna manikira v popolnem kontrastu s svetlo zelenim diamantom na levem prstancu Jennifer Lopez. Nazadnje je zvezdnica svojo obleko uskladila z novo manikiro in izbrala bež pulover iz kašmirja ter hlače v isti barvi. Popolna kombinacija za hladne jesenske dni.

Lak za nohte, ki ga je Jennifer Lopez uporabila za to manikiro, je kultna Chanelova barva (505), ki je nekakšna variacija na temo resnično kultne kolekcije lakov za nohte francoske hiše: Les Khakis. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Chanelova kolekcija Le Khakis de Chanel je nastala leta 2010 za Vogue Fashion Night Out. Zbirka, ki je bila takrat namenjena prodaji samo v butikih in samo na tem dogodku, je bila resnično nepričakovan uspeh. Pred Chanelovim butikom v Milanu so se v dolgih vrstah obupano trudile kupiti te lake za nohte, ki pa so bili razprodani v nekaj dneh. Dvanajst let pozneje in več kolekcij lakov za nohte so ti odtenki zdaj spet v super trendu.

Jesen je pravzaprav prava bera manikir, ki jih navdihujejo barve listja. Poudariti je potrebno, da gre za zelo elegantne odtenke, ki se ujemajo z vsakim videzom in so videti dobro na vseh vrstah nohtov: okroglih, koničastih, s kremplji, dolgih ali celo zelo kratkih. Najbolj priljubljeni odtenki so taupe, kakav in, kot predlaga Jennifer Lopez, mokka. 

In če so ti odtenki na splošno vedno zelo prefinjeni in neopazni, se lahko odločite za pridih bleščic ali nekoliko nenavaden učinek, kot ga je Tom Bachik ustvaril za Seleno Gomez, ko je osnovi v moka/rjavih tonih dodal svetlobne odtenke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dieta 16/8: Učinkovita rešitev za optimalno izgubo maščobe in oblikovanje izklesane postave brez "jo-jo" učinka

Priporočamo tudi: Izgorevanje kalorij in povečanje pretoka limfe: Svojemu telesu privoščite vadbo, ob kateri boste uživali, in shujšajte

Najbolj brano