Sijoči lakirani nohti: Pozabite na mat nohte, to je nov trend manikire, ki bo zaznamoval jesen

To jesen mat laki za nohte izgubljajo na veljavi. Kaj je na dnevnem redu? Izjemen, sijajen lak, ki bo naši jesenski manikiri zapisal novo elegantno zgodbo. Potrebujete navdih?

Sijoči lakirani nohti: Pozabite na mat nohte, to je nov trend manikire, ki bo zaznamoval jesen - Foto: Profimedia

Ko se vreme začne spreminjati in prehajati v jesen, opazimo, da si želimo ustvariti bolj prijetno okolje na vseh področjih življenja. To pomeni, da prilagodimo svojo garderobo, način opremljanja svojega doma in celo barve nohtov, ki jih obožujemo. Navdih pogosto poiščemo v naravi in s spreminjanjem barv listja je to popoln letni čas za to. Jesen nas spominja na zemeljske nevtralne odtenke, kot so tonske rjave barve, in večerno jesensko nebo z nočno modrino.

Olivno zelena, krvavo oranžna, terakota, čokolada ... Če so modni laki za jesen-zimo 2022-2023 že nekaj tednov na naših nohtih, pa eno vprašanje ostaja brez odgovora za vse ljubitelje manikire: kakšen zaključek naj izberemo? Mat ali sijaj? Zdi se, da se je trend že uveljavil, zlasti na družbenih omrežjih Instagram in Tik Tok: "patentni nohti". Ta stil, ki je v porastu, v francoščini dobesedno pomeni "lakirani nohti". In s tem mislimo, da so lakirani kot naši najljubši lakirani čevlji. Pozabite na mat nohte (ki so bili zelo modni lansko jesen) in naredite prostor sijočim, bleščečim nohtom. 

Ne spreglejte:

Za vsako čudovito damo, ki rada pokaže popolnost od nog do glave, so urejeni in sijoči nohti enako pomembni kot popolna obleka, ličenje, obutev ali nakit. In kako naj bi izgledali ti čudovito sijoči lakirani nohti?

Nič ne more biti lažje, če želite sprejeti trend sijočih nohtov. Po nanosu zaščitne podlage in izbranega laka za nohte (ki ga to sezono raje izberete navadnega) preprosto nanesite prozoren in sijoč vrhnji lak. Lahko se odločite tudi za vrhnji premaz z "gelskim učinkom" in izjemno sijajnim zaključkom. Niti pretanka niti predebela plast bo omogočila, da se material poleg lakiranja bolje obdrži na nohtih. Manikira, ki jo lahko naredite tako doma - s poltrajnim lakom za nohte ali brez njega - kot tudi v salonu. 

1.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

2.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

3.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj se je kraljica Elizabeta II. s princem Philipom prepirala v francoščini?

Priporočamo tudi: Naravni energijski napitek: Enostaven za pripravo in 100-odstotno naraven napitek, ki vas bo spodbudil za jesen

Najbolj brano