Michelle Pfeiffer osupnila z novo preobrazbo, ki bo všeč ženskam nad 50. let: »Blunt bob« je kombinacija mladostne svežine in francoskega šika

Michelle Pfeiffer je korak pred objavami "novo leto, nova jaz". Igralka je na Instagramu objavila fotografijo in oboževalci so takoj opazili precej veliko spremembo v njenem videzu. Če želite posodobiti in osvežiti svoj videz, preizkusite novo pričesko Michelle Pfeiffer!

Michelle Pfeiffer osupnila z novo preobrazbo, ki bo všeč ženskam nad 50. let: »Blunt bob« je kombinacija mladostne svežine in francoskega šika - Foto: Profimedia

Letos se povsem pričakovano zavrača staro pravilo, da se morajo ženske v določeni starosti striči na kratko. Priznajmo si, ne potrebujete popolnoma ničesar, razen tistega, kar vam ustreza in zaradi česar se počutite lepo in udobno v svoji koži. Prav to dokazuje igralka Michelle Pfeiffer, ki je na svojem Instagramu pokazala novo pričesko – blunt bob, ki je videti neverjetno moderno in šik, še posebej v svetlo blond odtenku.

Ne spreglejte:

Njen novi slog je eleganten in minimalističen, saj jo je ostrigel Chris McMillan, dolgoletni frizer Jennifer Aniston. Novo pričesko sta razkrila prek nadvse simpatičnega selfija, ki ga je objavila na Instagramu. Z odstriženimi konicami in priostrenim zaključkom je to vrsta pričeske, ki daje subtilno izjavo - in to brez oblikovanja. 

Njen frizer je torej ustvaril nekaj skromnega in elegantnega, idealnega za ženske, ki želijo osvežiti svoj videz kot Michelle v 60. letih.

Ta pričeska ne zahteva veliko oblikovanja ali vzdrževanja, zaradi česar vam bo še bolj všeč. "Včasih preprostost naredi veliko razliko," pravi priljubljen frizer in namigne, da če želimo narediti spremembo, ni treba iti v skrajnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

"Včasih je dovolj že preprost rez pri ključnici," je McMillan zapisal na Instagramu. "Pri ocenjevanju dolžine vedno upoštevam obliko telesa in obraza. Včasih preprostost naredi veliko razliko." Svetli blond lasje zvezdnice običajno vedno segajo čez ključnice, zato je v zadnjem času zunaj igralskih vlog nismo videli s tako kratko dolžino. 

Igralka je s svetlejšo in svetlejšo blond barvo las videti sveže, kul in malce ostro. In čeprav je 64-letnica prej nosila srednje dolge lase, ji novi slog vnaša nekaj mladostne svežine. Ta stil bo navdih za vašo naslednjo pričesko, ne glede na vašo starost.

Ker Michele Pfeiffer v novo leto vstopa z novo pričesko, nas zanima, ali bo to eksperimentiranje zajelo tudi njeno barvo las. Če potrebuje navdih, smo od nekega ptička slišali, da bodo leta 2023 v ospredju breskovo rožnato zlati lasje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Fotografije iz zakulisja božičnega fotografiranja Kate Middleton kažejo, koliko strategije je potrebne za eno kraljevo fotografijo

Priporočamo tudi:To so najboljši nasveti za zdrave in sijoče lase: Zgledujemo se po sanjskih laseh Korejk, ki slovijo po svoji naravni lepoti

Najbolj brano