Fotografije iz zakulisja božičnega fotografiranja Kate Middleton kažejo, koliko strategije je potrebne za eno kraljevo fotografijo

Pri Katinih objavah na Instagramu je veliko koreografije. 

Fotografije iz zakulisja božičnega fotografiranja Kate Middleton kažejo, koliko strategije je potrebne za eno kraljevo fotografijo - Foto: Profimedia

Kate Middleton je včeraj snemala svojo drugo posebno božično oddajo (o izbiri datuma bomo govorili čez trenutek...), pred tem pa je objavila zelo praznično sporočilo, v katerem je razkrila, da bo oddajo predvajala na božični večer:

Palača je na redek način omogočila vpogled v zakulisje snemanja in s tem pokazala, koliko priprav je potrebnih za tako uradno objavo na instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Točno ni znano, kje so snemali Kateino razglasitev, a sodeč po tem, da je na posnetku iz zakulisja zelo okrašen strop, se zdi, da gre za dejansko sobo (verjetno v palači) in ne za prizorišče. Vidimo lahko tudi, da Kate stoji na zalepljenem označevalniku na tleh, obkrožena s tono profesionalne svetlobne opreme, ki ji daje popoln ~božični sijaj~. Videti pa je tudi, da so nekatere scenografske elemente za končni posnetek prestavili, saj se je kup daril znašel na povsem drugi lokaciji. 

Kraljeve božične pesmi: To je isti dan, ko bo na Netflixu predvajan drugi del serije o Harryju in Meghan. Ni jasno, ali je bilo to namerno, vendar je čas pri kraljevi družini vse!

Kakorkoli že! Če vam je všeč zamisel o kraljevem božičnem spektaklu kot spremljevalnem dogodku za drugi del dokumentarne serije Sussexov, je tukaj sporočilo za javnost:

"Letošnje koledovanje je posvečeno njenemu veličanstvu kraljici Elizabeti II. in vrednotam, ki jih je njeno veličanstvo izkazovalo vse življenje, vključno z dolžnostjo, empatijo, vero, služenjem, prijaznostjo, sočutjem in podporo drugim. Ta načela delijo in poosebljajo navdihujoči gostje, ki so bili povabljeni v opatijo kot priznanje za njihovo neutrudno delo pri pomoči in skrbi za ljudi okoli sebe."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vesela novica! Sharon Stone je že četrtič mama!

Priporočamo tudi: Te kavbojke bodo optično zožale vašo silhueto, o kateri ste sanjali, in bodo leta 2023 zamenjale vse druge modele

Najbolj brano