Vesela novica! Sharon Stone je že četrtič mama!

Sharon Stone je pri 63 letih v največji diskretnosti pozdravila svojega četrtega sina!

Vesela novica! Sharon Stone je že četrtič mama! - Foto: Profimedia

Sharon Stone, ki je že mati treh fantov, je to storila še enkrat, saj je dobila novega člana ... Igralka je znova posvojila. Sharon Stone in njen nekdanji mož Phil Bronstein sta se odločila, da bosta posvojila dva od svojih prvih treh sinov. Da bi povečala svojo družino, je leta 2005 uporabila tudi nadomestno mater. Lani se je igralka odločila sprejeti novega člana iz zelo ganljivega razloga. 

Sharon Stone: njen boj za materinstvo

Sharon Stone je prestala grozno preizkušnjo... Po številnih spontanih splavih ni mogla imeti otrok po naravni poti. Vendar je zdaj srečna mati. "Materinstvo ni prišlo zlahka, vendar so mi ga angeli podarili z ljubeznijo. Smo srečna družina. To je naše vodilo," je dejala ob prevzemu nagrade. Govorila je tudi o svoji materinski sreči. "Že 25 let živim v isti hiši in srečna sem, ko se zbudim v svoji hiši s svojimi otroki. Zdaj so v čudoviti starosti, ko nam ni več treba imeti varuške, ki bi živela z nami. V soboto se lahko zbudim, grem dol, oni se igrajo in se družimo. Plavamo, igramo košarko, gledamo filme. Imamo odlično družinsko dinamiko."

Sharon Stone posvojila četrtega sina

Lani se je 60-letnica odločila, da bo ponovila svojo materinsko izkušnjo in na zelo diskreten način posvojila 22-letnega najboljšega prijatelja svojega sina Roana. Na filmskem festivalu je pojasnila, da je fant izgubil edinega starša. "Najboljši prijatelj mojega najstarejšega sina je že od otroštva živel z enim staršem s Parkinsonovo boleznijo in zanj skrbel dvanajst let, dokler njegov oče ni umrl med pandemijo Covid-19. Nenadoma je ostal sam (...) in sprejela sem ga. Zdaj imam štiri fante," je poročal Daily Mail.

Tej čudoviti družini želimo veliko sreče!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta boho srajčna obleka z zlatimi nitmi iz Zare je to sezono predmet poželenja minimalističnih dam

Priporočamo tudi: Kako izgledati mlajši ne glede na leta: Dermatologi podajajo 10 podrobnih nasvetov za izboljšanje videza vaše kože

Najbolj brano