Michelle Pfeiffer je za svoj naslednji film postala rdečelaska. Videti je odlično!

Fotografijo spremembe pričeske je delila na Instagramu.

Michelle Pfeiffer je za svoj naslednji film postala rdečelaska. Videti je odlično! - Foto: Profimedia

Filmska zvezda Michelle Pfeiffer je tudi lepotna ikona. Njen kratki svetlolasi "bob" s frufrujem nosi že vrsto let in še danes navdihuje številne ženske.

Če igralka včasih eksperimentira z dolžino, pa prisega na svojo značilno blond barvo. Toda za svoj naslednji film z naslovom "French exit", ki ga je režiral Azazel Jacobs, se je Michelle odločila za razkošno rdečo barvo, ki bo poosebljala njen lik Frances Price, dedinjo na Manhattnu, ki se je s sinom in preselila v Pariz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Spremembo pričeske je delila na Instagramu. Njeni oboževalci so bili navdušeni. Dokaz za to je, da je fotografija v manj kot štiriindvajsetih urah zbrala več kot sto tisoč všečkov. "Tako drugače je. In seveda izgleda čudovito. Tam vidim malo Hermione", "Lepa si", "Si in boš ostala moja večna simpatija", lahko preberemo v komentarjih. Uspešna sprememba torej!

Rdeča za zimo

Rdeča je odlična ideja za tiste, ki si želijo spremembe. A previdno, pomembno je, da izberete pravi odtenek in predvsem ohranite barvo z uporabo primernih izdelkov. V tej sezoni je trend bakrenih odtenkov, ki niso niti pretemni ne presvetli, pač pa idealni za tiste, ki si želijo subtilno spremembo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mariah Carey: "Naj bo praznično ne glede na vse"

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez neprepoznavna v najbolj dramatičnem stajlingu doslej

Najbolj brano