Jennifer Lopez neprepoznavna v najbolj dramatičnem stajlingu doslej

Jennifer dokazuje, da lahko kombiniramo različne vzorce.

Jennifer Lopez neprepoznavna v najbolj dramatičnem stajlingu doslej - Foto: Profimedia

Poleg oboževalcev njenega dela na odru in na zaslonih, slog Jennifer Lopez ustvarja svoj kult. Tisti, ki poznajo njen stil, bodo opozorili na njeno sposobnost mešanja luksuznih in cenovno ugodnih favoritov. Njena potiskana obleka v največji meri vzame njeno ljubezen do razkošja, saj je tudi njen stajling poln glamuroznih dizajnerskih kosov.

Pevka in igralka je nosila stajling, s katerim je dokazala, da je tudi mešanje vzorcev in tkanin lahko razkošno in modno. Tokrat je bolj organizirano pristopila k kaotičnemu trendu mešanja potiska. Vse se je začelo z njenim  klobukom znamke Christian Dior, v katerem je črna tančica. Pepita vzorec s klobuška se je ujemal z njeno črno-belo pikčasto srajčno obleko znamke Dior, ki je ohranila konzervativnost z dolgimi rokavi in ​​dolžino do gležnja.

Še tretji vzorec je dodala s cekarjem znamke Dior z  vzorcem, ki bolj spominja na poletne mesece. Videz je zaključila s črnimi dodatki: čevlji z visoko peto in platformo, zapestnica znamke Hermès in parom uhanov znamke Chanel.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Emily Blunt nas je očarala v tem čudovitem stajlingu

Priporočamo tudi: Smo po romantični večerji lahko preveč siti za spolne užitke? (iskreno razmišljanje novinarke)

Najbolj brano