Barve, ki bodo prevladovale v jesenski manikiri: Od bordo do temno espresso rjave, teh 5 odtenkov bo najbolj iskanih v salonih

Slavna manikerka razkriva, katerih 5 barv za nohte bo prevladovalo v jesenski manikuri.

Barve, ki bodo prevladovale v jesenski manikiri: Od bordo do temno espresso rjave, teh 5 odtenkov bo najbolj iskanih v salonih - Foto: Profimedia

Poletje je za nami in z menjavo letnih časov se spreminjajo tudi barvne palete, predvsem v garderobi, pa tudi na naših nohtih.

Julie Kandalec, manikerka zvezd, kot so Sydney Sweeney, Camila Cabello in Pete Davidson, je napovedala najbolj trendovske barve lakov za nohte, ki jih bomo nosili v prihodnjih mesecih.

Čeprav trdi, da se nekateri odtenki, kot je bordo, nosijo vse leto, obstajajo nekateri trendi, ki so v določeni sezoni bolj priljubljeni. Spodaj izveste, katerih 5 barv nohtov se bodo nosile to jesen.

Ne spreglejte:

1. Temni espresso

To jesen bodo ljubiteljice manikire oboževale paleto rjavih barv od bež, preko karamele in čokolade, do odtenka espressa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Nijs (@anouknailedit)

2. Biserna barva

Hailey Bieber je osvojila dekleta po vsem svetu s svojo elegantno "glazirano krofno" manikiro. In čeprav se bo trend najverjetneje nadaljeval tudi v hladnejših mesecih, lepotni strokovnjaki napovedujejo različne različice tega minimalističnega trenda - na primer bolj intenzivne, biserne različice ali morda temnejše odtenke, ki se lesketajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K 🎀 Nails (@julieknailsnyc)

3. Bordo

Medtem ko smo še nekaj mesecev nazaj nosili živo rdečo, je zdaj čas za vinsko obarvane nohte – verjemite nam, ta barva se odlično poda k jesenskim kombinacijam in ima tisto večno eleganco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Margaret Dabbs London (@margaret_dabbs_london)

4.  Barva kavbojk

Kavbojke so se na veliko vrnile, prav tako trendi 2000-ih, zato si bomo želeli, da bodo naši nohti v najlepšem, zamolklem odtenku modre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JINsoon (@jinsoon)

5. Karamela

Kot smo že povedali, je jesen pravi čas za eksperimentiranje z zemeljskimi, rjavimi odtenki, karamelna barva pa je idealna za tiste, ki si želite nevtralno, naravno, a elegantno barvo nohtov, ki se poda k vsem outfitom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mented Cosmetics (@mentedcosmetics)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Serija The Crown ne bo spoštovala zahteve princa Williama, da tega dogodka v življenju princese Diane nikoli več ne predvajajo

Priporočamo tudi: V modo se vračajo balerinke s posebnim detajlom, ki smo jih pred 20 leti nosili vsi

Najbolj brano