Kate Middleton se drži kraljičinega pravila manikire: To je razlog, zakaj je nikoli ne bomo ujeli s svetlečim lakom za nohte

Kate Middleton je nedvomno vedno videti popolno, do zadnje podrobnosti - in to velja tudi za njene nohte. Zdaj vam lahko razkrijemo, katere lake za nohte in izdelke uporablja elegantna valižanska princesa, da boste tudi vi dosegli popolno manikiro.

Kate Middleton se drži kraljičinega pravila manikire: To je razlog, zakaj je nikoli ne bomo ujeli s svetlečim lakom za nohte - Foto: Profimedia

Kate Middleton je na očeh javnosti že več kot desetletje, zato opazovalci kraljevih družin in novinarji analizirajo vsak njen slog in lepotno izbiro. Še preden je leta 2010 naznanila zaroko s princem Williamom (in kraljevo poroko leta 2011), je bila stalnica britanskih tabloidov. Zdaj je ena najbolj fotografiranih žensk na svetu.

Kate Middleton, nedavno znana tudi kot valižanska princesa, je modna ikona in skoraj vsak kos, ki ga nosi v javnosti, je razprodan v rekordnem času. Po drugi strani pa ni veliko znanega o njeni rutini ličenja, ve pa se, katerega lepotnega izdelka zagotovo ni v njenem kompletu. Kate namreč nikoli ne nosi svetlečega laka za nohte in tega pravila ni prekršila niti na svojih zadnjih nastopih, torej ob slovesu od pokojne britanske kraljice.

Ne spreglejte:

Po besedah kraljevih strokovnjakov, je ženskam iz kraljeve družine prepovedano nositi svetleče lake za nohte, dovoljeno pa jim je uporabljati prozorne in svetlejše odtenke, ki spominjajo na naravno barvo nohtov. Nedavno preminula kraljica Elizabeta II., je od leta 1989 je nosila enak nude odtenek laka za nohte - Ballet Slippers by Essie.

Čeprav je Kate v javnosti večinoma mogoče videti z nenalakiranimi, a urejenimi in kratkimi nohti, je za kraljevo poroko leta 2011 izbrala golo roza odtenek.

Na poroki s princem Williamom leta 2011 je Kate nosila edinstveno barvno kombinacijo, ki je nastala z mešanjem dveh odtenkov. Izbrala je cenovno dostopen odtenek znamke Bourjois, ki se imenuje "28 Rose Lounge". Čisti, rožnati nude odtenek daje nohtom rdečkast odtenek, ki je odporen na lomljenje in prekriven po enem nanosu. Danes ga ni več lahko najti, vendar lahko odtenek Rose Lounge še vedno kupite na Amazonu. Po besedah strokovnjakov naj bi Kate na svoj poročni dan nosila najljubši odtenek kraljice Elizabete II.

Za podoben odtenek pa se je odločila že nekaj mesecev prej, ko sta z Williamom javno naznanila zaroko in ko je prvič pokazala čudovit prstan, ki je nekoč pripadal pokojni princesi Diani.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite črtaste puloverje, to so najbolj trendne jope letošnje jeseni in zime

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez pokazala, kako to jesen nositi popolnoma črn videz od glave do pet

Najbolj brano