Serija The Crown ne bo spoštovala zahteve princa Williama, da tega dogodka v življenju princese Diane nikoli več ne predvajajo

Netflix bo 9. novembra predstavil težko pričakovano peto sezono serije "The Crown". 

Serija The Crown ne bo spoštovala zahteve princa Williama, da tega dogodka v življenju princese Diane nikoli več ne predvajajo - Foto: Profimedia

To je sezona, ki je bila nestrpno pričakovana vse od smrti kraljice Elizabete II. na gradu Balmoral septembra. Sezona, ki bo za Netflixovo serijo tudi najbolj tvegana, saj se bo dotaknila smrti princese Diane in drugih zapletenih trenutkov njene zgodovine v kraljevi družini.

Zavrnjeni zahtevki

Peta sezona serije Krona se začne leta 1991 in se osredotoča na poslabšanje odnosa med princem Charlesom, ki ga igra Dominic West, in Diano, ki jo igra Elizabeth Debicki. V tej sezoni pa se bomo osredotočili predvsem na intervju, ki ga je Diana leta 1995 dala novinarju Martinu Bashirju v oddaji Panorama. Ta intervju je seveda sprožil polemike po vsem svetu in povzročil, da je britanska monarhija omahnila.

Lani je princ William zahteval, da intervjuja nikoli več ne predvajajo: "To je pomembno prispevalo k poslabšanju odnosa mojih staršev. Poleg tega je bilo dokazano, da je bila princesa Diana med intervjujem zmanipulirana." Toda Netflix želje princa Williama ne bo upošteval, saj se je v seriji Krona (The Crown) odločil, da bo ta intervju ponovil, kar kraljevi družini očitno ni všeč.

Po poročanju britanskih medijev bo princ William verjetno izrazil svojo jezo, ko bo prizor predvajan.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na oprijete hlače, visoke škornje to sezno nosimo tako

Priporočamo tudi: Mojca Mavec prisega na to črno elegantno obleko za posebne dogodke

Najbolj brano