Mojca Mavec prisega na to črno elegantno obleko za posebne dogodke

16. 10. 2022
Mojca Mavec prisega na to črno elegantno obleko za posebne dogodke (foto: IG)
IG

Pod njo se je podpisala znana slovenska modna oblikovalka Maja Ferme.

Mojca Mavec je tako kot na področju voditeljstva, doma tudi na področju mode, saj ima izoblikovan stil, ki ga vedno znova radi spremljamo. Svojo žilico za modo uspešno preliva tako v 'casual' kombinacije za vsakdan, kot tudi tiste bolj elegantne oprave za večerne ali posebne priložnosti.

Eden izmed njenih naljubših kosov za slednje je zagotovo črna obleka slovenske modne oblikovalke Maje Ferme. Ta ima dolge rokave in sega malce čez kolena, medtem ko izstopa s čudovitim elementom zlate zadrge, ki preseneča s svojo atipično obliko. Gre za večno obleko, ki jo lahko nosimo skozi številne sezone, ne le zaradi njene kvalitete, temveč tudi zaradi njenega večnega dizajna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Mojca jo je za nedavni delovni dogodek kombinirala s klasičnimi črnimi sandali, rdečo šminko in spuščeno pričesko. Ker že sam kos dovolj preseneti z dodatkom zlate zadrge, nakit tukaj ni potreben.

Voditeljica in popotnica pa je to obleko v preteklosti že nosila, in sicer v oddaji Dobro jutro, kar dokazuje, da prisega na garderobo kvalitetnih kosov, ki so vsestranski in šik, obenem pa tudi trajnostni.

Preberite tudi: https://elle.metropolitan.si/moda/uredniski-izbor/monaska-princesa-charlene-klasicno-belo-srajco-popestrila-z-nepricakovanim-suknjicem/

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Fotografije: IG

Preberite še: Jennifer Aniston navdušila v anti-trendnih kavbojkah te sezone in elegantnem kratkem blazerju

Priporočamo tudi: Meghan Markle v čudovitih elegantnih hlačah, popolnih za jesen 2022

 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan