Meghan Markle v čudovitih elegantnih hlačah, popolnih za jesen 2022

Eleganten in presenetljiv videz.

Meghan Markle v čudovitih elegantnih hlačah, popolnih za jesen 2022 - Foto: Profimedia

Meghan Markle in Harry sta se že vrnila v svojo vilo v Montecitu in za seboj pustila naporne dni, ko sta se spominjala smrti kraljice Elizabete II. Z enim očesom pa se par ozira nazaj: zakonca Sussex sta objavila nekaj fotografij, ki jih je fotograf Misan Harriman posnel 7. septembra, tik pred osrednjim govorom Meghan Markle na vrhu One Young World v Manchestru. Ob ogledu neobjavljenih fotografij smo opazili pomembno podrobnost: rdeče hlače Meghan Markle so element, ki v modne trende jeseni 2022 vnaša barvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

O tem, da so svetle barve med diktati nove sezone, smo se že prepričali z videzom zvezdnic, ki dajejo prednost živim barvam, ki brez strahu segajo od pastelnih odtenkov do precej živih. Za letošnjo jesen 2022, skratka, raje pustimo črna oblačila v omari in se poigrajmo s fantazijo. Zato so rdeče hlače, ki jih je izbrala Meghan Markle, upravičeno med obveznimi kosi sezone. Na vrhu v Manchestru je vojvodinja Susseška nosila mehke hlače z visokim pasom, prilagojenega kroja. Pod klasično oblikovane hlače presenetljive barve se podpisuje znamka Another Tomorrow in zdijo se kot prava mešanica elegance in razposajenosti. 

Kako nositi hlače Meghan Markle?

Vojvodinja Susseška se je morala udeležiti uradnega dogodka, zato se je odločila za rdeče hlače. Meghan Markle je hlače kombinirala z mehko bluzo z ovratnikom iste blagovne znamke in v istem odtenku rdeče barve kot hlače. Z robom, ki je strogo vpet v hlače, bluza na nežen in eleganten način označuje pas. K obleki je Meghan Markle dodala rdeče semiš čeveljce znamke Acquazzurra in nakit v zlatih odtenkih. Če je videz Meghan Markle morda preveč formalen za naše vsakodnevne obveznosti, lahko rdeče hlače naredite bolj ležerne, če jih kombinirate z belo majico in športnimi copati. Ton sur ton jakna po okusu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj se je kraljica Elizabeta II. s princem Philipom prepirala v francoščini?

Priporočamo tudi: Naravni energijski napitek: Enostaven za pripravo in 100-odstotno naraven napitek, ki vas bo spodbudil za jesen

Najbolj brano