Spoznajte sijajen lepotni trik Mirande Kerr za brezhibno kožo na obrazu

Miranda Kerr svojo lepoto in nego jemlje skrajno resno in vedno najde učinkovite domače recepte. Za ohranjanje svoje sijoče kože uporablja čisto običajno zadevo, ki jo lahko najdemo v vsakem domu - zeleni čaj.

Lepota, 10. 7. 2017
Spoznajte sijajen lepotni trik Mirande Kerr za brezhibno kožo na obrazu - Foto: Profimedia

Vsi vemo, da je zeleni čaj poln antioksidantov, mineralov in vitaminov A, B, B12 in C, zato ga vedno rade uživamo, vendar ga Miranda uporablja malce drugače. Uspešni supermodel je razkril, da za svojo lepo in sijočo polt uporablja čisto preprost trik, ki si ga lahko privošči vsaka ženska - stal vas bo le nekaj evrov.

Poleg vsakdanje rutine, kot so čiščenje obraza in vlažilna nega ter piling, ki ga opravlja tedensko, si vsak konec tedna privošči tudi posebno nego z zelenim čajem. Kako? Kerrova svoj obraz neguje s parno kopeljo iz zelenaga čaja tako, da v približno liter vrele vode doda žlico (ali 2 vrečki) čaja ter počaka nekaj minut, da se malce ohladi.

Nato si s krpo prekrije glavo ter se nagne nad poparek, da ji para prekriva obraz za pet minut. Sama pravi, da so rezultati vidni takoj, saj gredo antioksidanti, ki jih najdemo v čaju, neposredno v kožo skozi odprte pore ter jo očistijo toksinov, jo vidno pomladijo in regenerirajo.

Po besedah nekdanjega angelčka naj bi parna kopel iz zelenega čaja poskrbela za razstrupljanje kože, kar posledično zmanjšuje možnost nastanka aken in drugih vnetij, poleg tega pa naredi kožo mehko, napeto in sijočo.

Preberite še: Sijajni triki za popolno obrite noge

Priporočamo tudi: 5 hitrih nasvetov, kako se zaščititi pred soncem

Najbolj brano