Vam celulit kvari poletne dni?

Letošnje poletje bi radi preživeli lagodno, brezskrbno, v kratkih krilcih in hlačah ... A kaj, ko so vaše noge in zadnjico posejale jamice, ki jih ne bi radi dali na ogled in zaradi katerih se ne počutite niti lagodno niti brezskrbno.

Vam celulit kvari poletne dni?

Dobra novica – zelo hitro se jih lahko znebite

In poletje užijete v vsej njegovi opojnosti. Brez noža, brez bolečih posegov, brez črnic – le z gladko, čvrsto kožo, ki jo bo tako prijetno božati in pokazati na ogled, ter celo nekaj centimetri manj.

Medicinski center za zdravje in lepoto Estetika Medartis je nov medicinsko-estetski center, v katerem vam svetujejo  specialisti z večletnimi izkušnjami iz podro ja anti-aginga, dermatolologije in estetske kirurgije.

Mladostnost in urejenost sta postali vrednoti, ki sta danes dostopni vsakomur in odpirata pot k bolj zadovoljnemu, polnemu in kakovostnemu življenju in odnosih na vseh področjih.

V centru Estetika Medartis izvajamo številne metode in posege, s katerimi boste dosegli želeni videz.

V poletne mesece brez celulita

Celulit je tegoba, ki presti več kot 90 % žensk, in predvsem v poletnih mesecih povzroča številne preglavice.

V Estetiki Medartis odstranjevanje celulita poteka hitro, enostavno, brez posledic, črnic in kirurških posegov z Vela Shape ELOS-tehnologijo.

Metoda učinkovito in varno preoblikuje, učvrsti in zmanjša obseg problematičnih delov telesa z edinstveno kombinacijo radiofrekvenčne in infrardeče energije, vakuuma in masaže, rezultati pa so vidni že po prvem tretmaju.

Ustavite staranje in druge tegobe

Estetika Medartis sledi najnovejšim trendom in raziskavam ter uporablja le tehnologijo in preparate vrhunskih proizvajalcev, ki so se skozi tisoče opravljenih postopkov izkazali za najbolj učinkovite in varne. Predvsem pa ne smemo pozabiti, da je vsak posameznik edinstven in se je potrebno prilagoditi njegovim potrebam.

V medicinskem centru v posvetu s strokovnjaki dosežete želeni rezultat skozi številne sodobne učinkovite postopke:

Prvi korak je, da se naročite na posvet na spletni strani estetika-medartis.si.

Vprašajte strokovnjake

Na www.elle.si odpiramo novo rubriko ODKRIJTE LEPOTO – v njej bodo strokovnjaki iz Estetike Medartis odgovorili na vsa vaša vprašanja, povezana z lepoto, pomlajevanjem, estetsko kirurgijo. Najbolj zanimivo vprašanje bomo nagradili s šestimi tretmaji Vela Shape v Estetiki Medartis, zato čim prej postavite vprašanje, ki vas že od nekdaj muči ali pa se je pojavilo prav zdaj, ko bi radi blesteli v lahkotnih poletnih oblekah. Sodelujte tukaj  >>>

Najbolj brano