Oblikujte svoje telo z zamrznitvijo maščobnih celic

Ste že slišali za inovativno metodo, ki ji pravijo CoolSculpting? To je motoda, ki so jo razvili znanstveniki iz Harwarda in po vsem svetu navdušuje na milijone uporabnikov. Končno si jo lahko privoščite tudi v Ljubljani!

Lepota, 26. 7. 2017

Brez kirurških posegov in igel

CoolSculpting je inovativna tehnologija na področju neinvazivnih postopkov za zmanjševanje maščobnih oblog, ki so odporne na dieto in telovadbo. V manj kot eni uri pacient začne izgubljati maščobo brez kirurških posegov in igel, posebnega okrevanja ni, rezultati pa so dolgoročni. Metodo sta odkrila ameriška znanstvenika, Dieter Manstein iz Massachusetts General Hospital in Rox Anderson iz Harvard Medical School. Med opazovanjem otrok, ki so jedli sladoled, sta namreč opazila izgubo maščobe.

          CoolScupltinga se poslužujejo tako ženske kot moški. 

Kako deluje CoolSculpting?

CoolSculpting zamrzne maščobne celice, rezultat pa je vitkejša linija in bolj napeta koža.

  • MED POSTOPKOM počivate v udobnem položaju, področje, na katerem vam odstranjujejo maščobne obloge, terapevt postavi med dve hladilni plošči, ki delujeta na maščobne celice. Vaša koža in preostala maščoba se prilagodita zmanjšanju volumna, kar izboljša telesno definicijo na področju izvajanja postopka. Večina tretmajev zmanjša maščobo za najmanj 20 % pa tudi do 45 %.
  • PO ZAMRZNITVI maščobnih celic telo potrebuje nekaj časa, da postopno odstrani tiste, ki so jih uničili z zamrznitvijo. Prve učinke boste opazili po približno treh tednih, končni rezultat pa je običajno viden po 1 do 3 mesecih.
  • CoolSculpting je primeren tako ZA VSE DELE TELESA kot tudi za zmanjševanje trdovratnega podbradka. Trdovratne maščobne obloge na trebuhu, bokih, stegnih, hrbtu in pod brado so namreč navadno odporne na običajne metode hujšanja in se jih s prilagojeno prehrano ali telesno aktivnostjo ne moremo znebiti. Z novo metodo, pa ciljano delujemo ravno na želene predele z odvečnimi maščobnimi celicami, in to brez poškodb kože.

»Gre za patentirano tehnologijo, imenovano Cryolipolysis®, ki varno in učinkovito deluje na maščobne celice, ki so manj odporne na mraz kot koža, ne da bi poškodovali kožo ali drugo tkivo. Zamrznitev tako sproži uničenje maščobnih celic, ki jih telo nato na povsem naraven način in trajno odstrani,« je poudarila Nina Suvorov, dr. med., ki z ostalimi strokovnjaki s področja estetske medicine in dermatologije, sodeluje z Estetiko Medart, ponudnikom CoolSculptinga.

Svetovni zvezdniki se odločajo za neinvazivne postopke

CoolSculpting, izjemno učinkovita in revolucionarna metoda odpravljanja maščobe s pomočjo ohlajanja maščobnih celic, ki sta jo odkrila ameriška znanstvenika, je po vsem svetu navdušila že milijone uporabnikov. Metode CoolSculpting, ki ima dovoljenje ameriške agencije za hrano in zdravila in je pravi hit v Hollywoodu, se poslužujejo številni znani zvezdniki od klana Kardashian-Jenner, Jennifer Aniston, Mariah Carey in tudi moški kot so Simon Cowell, Janson Segel in mnogi drugi.

CoolSculpting pri nas izvajajo specialisti plastične in estetske kirurgije medicinskega centra Estetika Medart na Regentovi cesti 37 v Ljubljani. Prvi stik lahko vzpostavite na naslovu www.estetika-medart.si ali pa jih pokličete na 01 513 70 70.

Najbolj brano