Sofia Vergara si je privoščila najbolj prefinjeno manikiro vseh časov: Zgleduje se po princesi Diani

Barva nohtov, ki je trend že vrsto let, bo tudi v prihodnjih mesecih ostala v ospredju.

Sofia Vergara si je privoščila najbolj prefinjeno manikiro vseh časov: Zgleduje se po princesi Diani - Foto: Profimedia

"Lady Di ga je nosila prva," je stavek, ki ga slišimo pogosto, ko se pogovarjamo o modnih in lepotnih trendih. Nič čudnega, saj vsi vemo, da je bila Diana ena najbolj elegantnih evropskih kraljevih družin in da je s svojim videzom v vseh teh letih navdihnila največ ljudi. Tako zelo, da še danes ostaja ikona sloga celotne generacije in ne manjka na tabli navdiha nobenega modnega navdušenca. 

To velja tudi za Sofio Vergara. Igralka, ki so jo na Beverly Hillsu opazili v popolnem videzu v različnih odtenkih zelene barve, je imela tudi svetlo rdeče nohte v srednje veliki zaobljeni silhueti, ki spominjajo na priljubljene nohte Lady Di. Navdih ali naključje?

Preberite tudi: Pozabite na kratke hlače, Sofia Vergara je nosila popolne poletne dolge hlače

Brezčasna Sofia Vergara in skrivnost njene zavidljive postave: Za njen videz ni kriva le genetika

Tako kraljica Elizabeta II. kot Kate Middleton vedno uporabljata manikiro v nevtralnih tonih, ki ne dajejo rokam preveč izstopati - saj veste, protokolarne zadeve. Vendar je bila Lady Di, kot vemo, drugačna. "Rada sem svobodnega duha. Nekaterim ljudem to ni všeč, a jaz sem takšna," je dejala v enem od intervjujev. Njen frizer Sam McKnight je razkril, da si je Diana včasih grizla nohte in da je bila leta 1991, ko je končno nehala, "tako ponosna na svoj videz", da je izbrala živahen odtenek, da bi jih pokazala. Izjemno svetli rdeči nohti so postali njena alternativa moči rdečih ustnic in si jih je lakirala za pomembne dogodke, kjer je bila v središču pozornosti. 

Preberite tudi: 3 veliki trendi tega trenutka, ki jih je prva nosila že princesa Diana

Nikoli ne uganete, zaradi katerega prikupnega razloga princesa Diana skoraj ni oblekla ene svojih ikoničnih oblek

V svetu, kjer v kozmetičnih salonih prevladujejo drzne in nore manikure, je prefinjena rdeča manikira, kakršno imata Sofia Vergara in Lady Di, svež veter, ki ga bodo oboževala klasična dekleta. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sarah Jessica Parker in njena hči Marion sta uskladili svoj videz za nakupovanje v popolnem udobju

Priporočamo tudi: "Poskušata svojo srečo!" Meghan Markel in princ Harry bi lahko občutila moč "kraljičine jeze"

Najbolj brano