Sarah Jessica Parker in njena hči Marion sta uskladili svoj videz za nakupovanje v popolnem udobju

Mati in hči se odločita za udobje ležernega sloga v svojih ujemajočih se osnovnih oblačilih in skupaj uživata v nakupovanju v New Yorku. Nedvomno eden njenih najpreprostejših in manj ekstravagantnih videzov. Oglejte si ga v fotogaleriji.

Slika 1/3

Že dolgo nismo videli otrok Sarah Jessice Parker in moža Matthewa Brodericka ali vsaj ne zunaj igralkinih družabnih omrežij. James Willie Broderick, najstarejši med njimi, ki je lani začel študirati, ter 13-letni dvojčici Tabitha in Marion, ki že od malih nog veljata za igralkini modni hčerki, saj jima je mama šivala obleke, in ki jima je uspelo živeti v slogu ikone, kakršna je sama.

Zvezdnica serije Seks v mestu je imela vedno enega od medijsko najbolj prijaznih stilov v industriji. Ali zato, ker jo je vloga Carrie Bradshaw postavila v vlogo referenčne osebe, ki se ne boji najbolj razkošnih trendov, ali pa zato, ker je v resničnem življenju to pokazala v svojih najbolj glamuroznih videzih na rdeči preprogi in tudi v bolj običajnih vsakdanjih videzih v "udobnem" slogu.

Današnji primer je slednji. Pravzaprav bi lahko rekli, da je to eden njenih najbolj ležernih in priložnostnih videzov. Prav nasprotno od bistva njenega značaja. Vendar menimo, da je obleka povsem uspešna, saj je zelo udobna in se ujema z obleko njene hčerke Marion, s katero se je odpravila na čudovit nakupovalni dan v New Yorku. Njun videz si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano