Carla Bruni razvnela Instagram s fotografijami zgoraj brez, ki jih je posnel Nicolas Sarkozy

1. 9. 2022
Carla Bruni razvnela Instagram s fotografijami zgoraj brez, ki jih je posnel Nicolas Sarkozy (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekdanji predsednik se prelevi v fotografa, da bi ovekovečil svojo ženo.

Nikoli niste lepši kot v očeh nekoga, ki vas ima rad. Carla Bruni, ki je manekenka od svojega 20. leta, je vajena fotografiranja. Poleg Cindy Crawford in Linde Evangeliste je bila eden od supermodelov devetdesetih let prejšnjega stoletja, ovekovečili pa so jo največji fotografi. Še danes, ko se italijanska lepotica sprehodi po rdeči preprogi, njena brezčasna eleganca poskrbi, da se znajde v ospredju žarometov. Toda najnovejši posnetki 54-letne pevke, ki so sicer povsem amaterski, imajo poseben pridih.

Carla Bruni se je razgalila pred objektivom Nicolasa Sarkozyja

Carla Bruni, ki je zelo aktivna na svojem profilu na Instagramu, se brez zadržkov razkriva v svojem naravnem stanju: brez ličil in včasih celo brez oblačil. Nekdanja prva dama Francije se je v počastitev konca poletja in zadnjih sončnih žarkov odločila spustiti zgornji del obleke. Svoje sledilce je toplo pozdravila z dvema fotografijama, na katerih pozira zgoraj brez, s hrbtom obrnjena proti fotoaparatu in z očmi obrnjenimi proti morju. Dva umetniška posnetka, ki ju je posnel njen mož Nicolas Sarkozy!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Preberite tudi: Carla Bruni razkriva svoj odnos do lepote: "Neskončno sem se žrtvovala, da bi ohranila svojo postavo"

Carla Bruni pokazala, kako nositi denim kratke hlače po 50. v brezhibnem klasičnem videzu za plažo

Čeprav je Nicolas Sarkozy po odhodu iz Elizejske palače v javnosti bolj diskreten, se redno pojavlja kot gost na Instagramu Carle Bruni. Italijanska lepotica očetu svoje hčerke Giulie pogosto izreka ognjevite ljubezenske izjave. Carla Bruni in Nicolas Sarkozy sta strastno zaljubljena vse od leta 2007, ko sta se na večerji, ki jo je organiziral njun skupni prijatelj Jacques Séguéla, zaljubila na prvi pogled. Pred nekaj tedni je zvezdnica v oddaji Europe 1 spregovorila o srečanju, ki jije obrnilo življenje na glavo, in zaupala: "Moram priznati, da sem tisti večer čutila vpliv stvari... Morda sem na kaj upala. Morala sem videti, morala sem počakati. Naslednji dan me je poklical šele ob 16. uri. Še vedno sem jezna nanj. Še vedno plačuje!"

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle in princ Harry bosta morda kmalu obnovila poročne zaobljube

Priporočamo tudi: Vse o avokadu: Se lahko zaradi uživanja avokada zredimo? Kako in kje ga uporabljati? Kakšne koristi in lastnosti ima?

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk