Meghan Markle in princ Harry bosta morda kmalu obnovila poročne zaobljube

Zakonca sta poročena štiri leta, v prihodnjih tednih pa naj bi želela obnoviti svoje zaobljube. 

Meghan Markle in princ Harry bosta morda kmalu obnovila poročne zaobljube - Foto: Profimedia

Po poročanju revije Heat Meghan Markle in princ Harry razmišljata, da bi kmalu obnovila poročno zaobljubo. Tako je vsaj nedavno medijem povedal anonimni vir.

Obljube na ameriških tleh

Meghan Markle in princ Harry sta maja praznovala četrto obletnico poroke in si bosta znova rekla "da" - tokrat na ameriških tleh. Vir blizu para je povedal, da vojvoda in vojvodinja Susseška razmišljata o obnovitvi zaobljub na obredu v ZDA. Obred, ki bi bil popolno nasprotje njune kraljeve poroke na gradu Windsor.

Ta želja po obnovitvi zaobljub ni bila nedavna, saj sta o tem razmišljala že od prihoda v Združene države Amerike. Toda pandemija jima je prekrižala načrte. Letos zaradi kraljičinega platinastega jubileja zakonca nista mogla organizirati slovesnosti, da kraljici ne bi ukradla pozornosti.

Zdaj pa ni ničesar, kar bi ju ustavilo pri tem čudovitem trenutku ljubezni. Meghan Markle in princ Harry menda že iščeta prizorišče in razmišljata o seznamu gostov. Kot drugi medeni mesec si želita privoščiti tudi družinske počitnice.

Preberite tudi: Rumen bikini Meghan Markle je modni navdih za preostanek poletja 2022

Najboljši prijatelj Meghan Markle razkril, v kakšnem stanju so zakonca Sussex in otroka v resnici

Meghan in Harry sta še bolj zaljubljena kot kdajkoli prej in ponosna na svojo zvezo, zato želita ob tej priložnosti svetu sporočiti, da se ljubita.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vojvodinja Susseška pokazala eleganten delovni videz s črtasto bluzo in krojenimi hlačami

Priporočamo tudi: Nicole Kidman z novo provokativno naslovnico razdvojila internet in povzročila viralno senzacijo: Pri 55 letih pokazala impresivne mišice

Najbolj brano