Rumen bikini Meghan Markle je modni navdih za preostanek poletja 2022

Fotografija zelo mlade Meghan Markle nas navdihuje še danes. Ljubek videz vojvodinje lahko posnemate tudi sami. 

Rumen bikini Meghan Markle je modni navdih za preostanek poletja 2022 - Foto: Profimedia

Meghan Markle smo navajeni videvati na fotografijah, ki so praviloma formalne: elegantno oblečeno, ko se udeležuje pomembnih formalnih dogodkov, ali pa v brezhibno krojeni obleki na ulicah New Yorka. Zato ni presenetljivo, da je njen videz med najbolj iskanimi in kopiranimi v letu 2022. Preseneča pa nas, da je bila žena princa Williama že zelo mlada postavljavka trendov. Dokaz za to je fotografija #tb, na kateri je v zgodnjih tridesetih letih oblečena v rumen bikini, s katerim smo obsedeni to poletje.

Meghan nam z bikinijem v sončnih tonih ponudi injekcijo dobrega razpoloženja. Dvodelne kopalke, sestavljene iz trikotnega modrčka z volančki in rumenega vzorca z belimi pikami, je osrednja točka kopalk. Tako vojvodinja oživi podeželsko eleganten videz, ki je danes nepogrešljiv modni detajl in nam daje navdih za vse naslednje dni, ki jih bomo to poletje še izkoristili na plaži.

Ne spreglejte:

Meghan Markle je na fotografiji v bikiniju brez ličil in nasmejana, medtem ko objema svojo mamo Dorio Ragland. Najbolj zanimivo je, da je bila fotografija posneta nekaj ur pred poroko Meghan Markle s prvim možem Trevorjem Engelsonom, s katerim se je dve leti pozneje ločila. Usoda je nato poskrbela, da je Meghan Markle spoznala princa Harryja. In ostalo je zgodovina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑯𝒂𝒓𝒓𝒚 & 𝑴𝒆𝒈𝒉𝒂𝒏 (@meghandharry)

Kako posnemati videz Meghan Markle?

V videzu Meghan Markle je več podrobnosti, ki jih lahko posnemate. Prvi je plastenje zlatih ogrlic, ki jih vojvodinja spretno kombinira z bikinijem in ga tako okrasi, ne da bi ga obtežila. Tudi nakit za na plažo je nesporni trend poletja 2022. Drugi obvezen kos, ki ga je narekovala Meghan Markle, je klobuk. Tudi vi se lahko odločite za večen slamnati klobuk, ali pa sledite drugim trendom poletja 2022, ki so prav tako nesporno prisotni in posežete po kapi s šiltom. Z videzom nikakor ne morete zgrešiti, če mu le dodate nekaj barve in poletnega šarma.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ob rojstnem dnevu Coco Chanel razkrivamo zgodbo o nastanku njenih ikoničnih čevljev in torbice 2.55

Priporočamo tudi: Korejci že stoletja uporabljajo ta osvežilni sadež za pomlajevanje: Ima močan učinek proti staranju, briše lise in podočnjake

Najbolj brano