Nicole Kidman z novo provokativno naslovnico razdvojila internet in povzročila viralno senzacijo: Pri 55 letih pokazala impresivne mišice

28. 8. 2022
Nicole Kidman z novo provokativno naslovnico razdvojila internet in povzročila viralno senzacijo: Pri 55 letih pokazala impresivne mišice (foto: Profimedia)
Profimedia

O različnih preobrazbah Nicole Kidman se je v zadnjih letih vedno govorilo. O tej zadnji pa je verjetno najbolj odmevalo. Igralka je pri 55 letih pozirala za editorial revije The Perfect Magazine, danes pa vsi govorijo o njeni zavidljivi formi.

Nicole Kidman pri 55 letih nadaljuje svojo neustavljivo umetniško kariero. Veliko je bilo komentarjev o njenih telesnih spremembah, zlasti ko je odstranila več obraznih polnil, ki so popolnoma spremenila njen obraz.

Toda tokrat je drugače, lahko bi rekli, da igralka doživlja enega najboljših trenutkov v svoji filmski karieri in da je dobesedno močnejša kot kdajkoli prej.

Na Instagramu je delila nekaj fotografij za revijo The Perfect Magazine z rdečimi in zelo dolgimi ravnimi lasmi, s škarjami v roki ter drastično postriženimi sprednjimi lasmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PERFECT (@theperfectmagazine)

Nicole Kidman, kot je še nismo videli!

A najbolj presenetljiva je njena napeta postava, ki jo kaže na fotografijah. Trebušnjaki, napete zadnjične mišice in izraziti bicepsi.

Potem ko je februarja letos vznemirila internet z naslovnico revije Vanity Fair, ko je pozirala v minikrilu z nizkim pasom in kratkem topu, je spet naredila isto, vendar v nekoliko drugačnem, a enako impresivnem stilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Preberite tudi: Nicole Kidman je videti osupljivo v mini oblekici z bleščicami: Videoposnetek je zaokrožil po spletu in poskrbel za pravo razburjenje

Tako je videti, ko so Nicole Kidman obleče kot Kim Kardashian: Njen avantgardni videz je viralna senzacija

Igralka z dolgimi rdečimi lasmi pokaže svoje konkretne mišice v majici in mini krilu znamke Diesel by Glenn Martens ter zavzame držo zmagovalke. Avtor naslovnice je fotograf Zhong Lin. "Nagrado za popolno ikono prejme... @nicolekidman," je revija zapisala v podpisu ob objavi.

Pravzaprav je Twitter, ki odmeva na vse, govoril o njenih rokah več kot katerikoli drug. Tako kot druge igralke, na primer Eva Longoria ali Jennifer Lopez, je tudi ona jasen primer, da lahko v petdeseta leta vstopite z osupljivo postavo, če je telesna vadba del vaše vsakodnevne rutine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

A to še ni vse, saj je Nicole Kidman na svojem Instagram profilu objavila vse fotografije s fotografiranja za revijo Perfect Magazine, na katerih se pojavlja z globokim izrezom, v jakni, seksi kavbojkah, vijolični obleki in celo v dolgih črnih usnjenih škornjih. Rezultat je osupljiv!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Brooke Shields čudovita v prehodnem stajlingu, popolnem za ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: Meghan Markle se menda "boji", da bo kraljeva družina princa Harryja ob obisku Balmorala "zvabila nazaj"

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave