Meghan Markle se menda "boji", da bo kraljeva družina princa Harryja ob obisku Balmorala "zvabila nazaj"

"Že nekaj časa se zaveda Harryjevega hrepenenja po domu."

Meghan Markle se menda "boji", da bo kraljeva družina princa Harryja ob obisku Balmorala "zvabila nazaj" - Foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry bosta morda odpotovala v Balmoral, kjer bosta del poletja preživela s kraljico na njenem podeželskem domu na Škotskem, Meghan pa je očitno nekoliko razdvojena glede tega potovanja.

Vir je za Closer (via The Express) povedal: "Za Meghan je to grenko-sladko povabilo, saj po eni strani podpihuje njeno in Harryjevo samozavest, da sta še vedno v veliki meri del družine. Toda po tako dolgi odsotnosti se boji, da bo Harryja spet zvabila v svoje vrste in se bo želel vrniti v Združeno kraljestvo."

Vir dodaja, da čeprav "Meghan ne dvomi, da je Harry predan temu, da bo preostanek življenja preživel v Ameriki", "ima določen strah pred tem, kako ga lahko tovrstni obiski potegnejo za srce. Že nekaj časa se zaveda Harryjevega hrepenenja po domu in vidi, kako navdušen je, da bo njunima otrokoma pokazal več svoje dediščine brez pozornosti in varnostnih strahov, ki so ju obdajali v Londonu."

Preberite tudi: Princ Harry je princu Williamu dejal, da bi lahko bila Kate Middleton bolj prijazna do Meghan Markle

Strokovnjakinja za kraljevo družino trdi, da je Meghan Markle “ženska brez vidnega talenta”, ki “misli, da vse ve”

Medtem ko se je poročanje o tem, ali bosta Harry in Meghan dejansko odpotovala v Balmoral, razlikovalo, vir pravi: "Samoumevno je, da želi preživeti čim več časa s svojo babico, dokler še lahko. Zato je ta ponudba zanj zelo pomembna in jo bo sprejel z odprtimi rokami. Preživeti dragoceni čas s kraljico bo tako prijetno, Harry pa bi si rad privoščil pint v britanskem pubu in preživel čas s svojo družino na podeželju. To je res pogrešal."

Morebitno potovanje prihaja v času prihajajoče objave spominov princa Harryja, ki so očitno povzročili nekaj stresa v kraljevi družini - da ne omenjamo osebja v palači.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princ Harry bi za svojo biografijo rad raziskal skrivnostne in nepojasnjene okoliščine smrti svoje matere princese Diane: Kraljica je menda že zaskrbljena

Priporočamo tudi: Kratka 6-dnevna dieta, ki uspešno odpravlja napihnjenost: Zagotavlja izgubo teže in hkrati pomaga očistiti vaša jetra

Najbolj brano