Princ Harry je princu Williamu dejal, da bi lahko bila Kate Middleton bolj prijazna do Meghan Markle

Nova knjiga govori o drami kraljeve družine. 

Princ Harry je princu Williamu dejal, da bi lahko bila Kate Middleton bolj prijazna do Meghan Markle - Foto: Profimedia

Kaj je jutro brez malo angleškega čaja? Kaotično. V novi knjigi biografa Toma Bowerja z naslovom Revenge se je pojavilo nekaj novih informacij o dinamiki kraljeve družine: Meghan, Harry in vojna med Windsorji.

V ekskluzivnem odlomku iz knjige, ki ga je pridobil The Mirror, se Tom spominja trenutka iz leta 2018, ko sta se princ Harry in Meghan Markle  poročila in se pripravljala na potovanje v Avstralijo in Novo Zelandijo. V bistvu je Harry takrat čutil, da njegova družina njegove nove žene ne podpira tako, kot bi jo lahko, zato je, preden sta z Meghan odpotovala, Harry svojemu bratu princu Williamu dejal, da bi lahko bila njegova žena Kate Middleton do Meghan "prijaznejša", navaja Tom.

Preberite tudi: Kdo je Rose Hanbury, “podeželska tekmica” Kate Middleton, s katero naj bi jo varal princ William?

Strokovnjakinja za kraljevo družino trdi, da je Meghan Markle “ženska brez vidnega talenta”, ki “misli, da vse ve”

"Harry je dejal: 'Člani družine [Meghan] niso izkazovali zadostne podpore, spoštovanja ali prijateljstva,'" je v knjigi zapisal Tom. "Harry je menil, da bi morala biti Meghan enako cenjena kot njuna mati [princesa Diana]."

Tom je pisal tudi o drugih napetih trenutkih med svakinjama. Na primer o zapletu pri pomerjanju obleke med Meghaninim načrtovanjem poroke - ki ga je leta 2021 neposredno obravnavala v svojem in Harryjevem intervjuju z Oprah Winfrey. V intervjuju za Oprah je Meghan dejala, da jo je Kate spravila v jok, vendar Tomova knjiga trdi, da je bila Kate tista, ki je "planila v jok", ker naj bi Meghan princeso Charlotte "neugodno primerjala s hčerko svoje najboljše prijateljice Jessice Mulroney". Po Tomovih besedah se par na koncu ni mogel zediniti glede tega, ali naj Charlotte nosi nogavice in kako se dekličina obleka prilega.

Med kraljevo družino je v zadnjem času prišlo do velikega, nenehnega razkola, zlasti ob novici o prihajajočih spominih princa Harryja. Pred skoraj letom dni pa je vir tedniku Us Weekly povedal, da se Meghan in Kate ne le razumeta, ampak se tudi zbližujeta in sta si "bližje kot kdaj koli prej ter delata na svojem odnosu v dobro družine".

Upajmo, da je ta mali prepir iz leta 2018 zdaj že daleč v preteklosti!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 21 jasnih znamenj, da nekdo sanja o vas

Priporočamo tudi: Pozabite na očetove superge: Te adidasove superge bomo jeseni nosili vsi

Najbolj brano