"Poskušata svojo srečo!" Meghan Markel in princ Harry bi lahko občutila moč "kraljičine jeze"

Meghan Markle in princ Harry bi lahko občutila kraljičino "jezo", če bi na prihajajočem potovanju v Združeno kraljestvo ignorirala pravila, trdi kraljevi strokovnjak.

"Poskušata svojo srečo!" Meghan Markel in princ Harry bi lahko občutila moč "kraljičine jeze" - Foto: Profimedia

Kraljevi komentator Duncan Larcome je opozoril, da bo obisk Meghan in Harryja v Združenem kraljestvu "neverjetno odmeven", kar je označil za "premišljeno provokacijo". Njun prihajajoči obisk, ki se bo začel 5. septembra v Manchestru, bo prvo potovanje zakoncev Sussex v Združeno kraljestvo po kraljičinem platinastem jubileju junija. Zakonca sta načrtovala, da se bosta na potovanju srečala z dobrodelnimi organizacijami, ki so jima "pri srcu".

Larcombe je o obisku povedal: "Za naključnega opazovalca, zlasti v tujini in še bolj v Ameriki, bo to videti, kot da Harry in Meghan spet opravljata kraljeva dela, zlasti glede na to, da je eden od nastopov Harryja podelitev nagrad WellChild za bolne otroke, kar je vedno počel, ko je bil dejansko zaposlen kot kralj."

"To bo izjemno odmevno."

"Povsod bosta v medijih in ne boste mogli ločiti med tem, kar počneta Harry in Meghan, ter to, kar počneta Will in Kate."

"To je njuna premišljena provokacija."

"Resno preizkušata svojo srečo in tvegata kraljičino jezo."

Preberite tudi: Družina Meghan Markle in princa Harryja se povečuje

Najboljši prijatelj Meghan Markle razkril, v kakšnem stanju so zakonca Sussex in otroka v resnici

Kljub opozorilu Larcomba je bilo opaziti tudi navdušenje nad vrnitvijo Meghan in Harryja v Združeno kraljestvo.

Dobrodelna organizacija One Young World, ki bo prva postaja na Meghaninem in Harryjevem potovanju, je sporočila, da je "navdušena", da se bo par udeležil njenega vrha v Manchestru.

Pohvalila je vojvodinjo, da je "ponosna svetovalka One Young World od leta 2014".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sočna in zdrava sladica, ki je kot nalašč za vse, ki si želijo izgubiti nekaj kilogramov po 50. letu: Enostavna za pripravo in polna beljakovin

Priporočamo tudi: Recept za najbolj sijoče lase, kot jih še niste imeli: Pravilo petih sekund za (zelo) dobro izpiranje

Najbolj brano