3 veliki trendi tega trenutka, ki jih je prva nosila že princesa Diana

Prava modna vplivnica.

3 veliki trendi tega trenutka, ki jih je prva nosila že princesa Diana - Foto: Profimedia

Glede na oboževanje s strani medijev, pozornost modne industrije in splošno nenehno poročanje v tisku ni mogoče zanikati, da je bila princesa Diana absolutna modna ikona v svojem času. Med njenimi pričeskami in oblekami je bil videz Lady Di v osemdesetih in zgodnjih devetdesetih letih posneman po vsem svetu.

Resnični preizkus njenega statusa modne ikone pa je nedvomno dejstvo, da o njenem slogu govorimo že več kot 20 let kasneje. Od strukturiranih blazerjev do oblek Versace se več najbolj ikoničnih videzov pokojne princese leta 2021 zdi bolj relevantnih kot kdaj koli prej, to pa podpira le dejstvo, da vplivnice in modne poznavalke vedno znova vidimo v prenovljenih različicah njenih preteklih stajlingov.

Od hlač s potiskom šahovnice do pletenih telovnikov in barvnih plaščev z vzorci, je nekaj trendov, ki jih je princesa Diana zagovarjala v 80-ih, zdaj ključni videz za pomlad 2021.

Ko gre za Dianin slog, je bilo toliko njene estetike brezčasne, da pogosto pozabimo, da je tudi ona rada oboževala sezonske trende. To so trije trenutni trendi, ki jih je najprej nosila princesa Diana.

1. Hlače z vzorcem šahovnice

Te hlače so eden najbolj prepoznavnih Dianinih videzov. Letos pozimi smo v novih ponovitvah sloga videli več zvezdnic, saj je ta vzorec postal izjemno priljubljen med modnimi dekleti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jazmine Rogers 🌷 (@thatcurlytop)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

2. Pleteni brezrokavniki

Princesa Diana je tukaj prikazana leta 1980 ravno v času njene zaroke s princem Charlesom. Vendar je njena formula stajlinga iz pletenih telovnikov in midi krila videti zelo moderna in je videz, ki smo ga nenehno opazovali to zimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

3. Karo vzorec

Barvit karo vzorec je bili velik trend za jesen in zimo 2021, kar se je videlo na modnih pistah znamk Lanvin, Stella McCartney in še več. Tu se Diana odloči za ujemajoč se komplet jakne in krila, medtem ko vplivnice povsod povsod nosijo tudi pisane plašče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je razlog, zakaj so Kamala Harris, Michelle Obama in Hillary Clinton na inavguraciji vse nosile vijolično barvo

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je žarela v stajlingu Chanel - to si morate ogledati

Najbolj brano