Ti modni kosi princese Diane so še danes najbolj priljubljeni

Obleke, ki jih je nosila princesa Diana, so še danes zelo priljubljene.

Ti modni kosi princese Diane so še danes najbolj priljubljeni - Foto: Profimedia

Svojo ljubezen do princese že poznamo. Nismo pa vedeli, da se lahko še poveča. Od predvajanja četrte sezone serije "The Crown" se naša obsedenost z Lady Diano še naprej uveljavlja. Njena tragična usoda, njene srčne bolečine, njeni lepotni videzi, ki jih je nosila pred vsemi ostalimi, in še posebej njen izjemen okus za mod nas je popolnoma očaral.

Kot dokaz tega se je v zadnjem času močno povečalo zanimanje za modri jopič, bluzo z belim ovratnikom in ženstvene obleke. Kosi, ki jih je v 80-ih nosila Diana. Ljubiteljica barvnih videzov je nosila jopiče skozi vse življenje, zlasti med uradnimi obiski. Več kot dvajset let po njeni smrti nas še naprej navdihuje garderoba princese ljudskih src.

Garderoba Lady Diane

Blazer, prevelika majica s kratkimi rokavi, kavbojski škornji ... V devetdesetih letih je Diana predstavila popolno garderobo, ki so jo v zadnjih letih sprejele vsa modna dekleta. Starinski trendi, ki jih vidite po vsem Instagramu? Diana Spencer je zagotovo njihov izvorni vir. Leta po njeni tragični smrti je mati Williama in Harryja bolj modna kot kdaj koli prej. Brezčasna je, torej!

1. Kamelji plašč

2. Bluza z napihnjenimi rokavi

3. Rdeča od glave do pet

4. Prosojne bluze

5. Podložena ramena

6. Tartan

7. Žamet

8. Bleščice

9. Kavbojke in suknjič

10. Obleka z enim rokavom

11. Kravata

12. Mala bela obleka

13. Svilena obleka

Fotografije: Profimedia

Preberite še: »Ves čas bi samo jedla. Kako naj se ustavim?« (4 nasveti)

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez napovedala nenavaden trend širokih kavbojk

Najbolj brano