Sodelujte v ACUVUE® nagradni igri in odkrijte senčilo za oči!

Na vas čaka eno od 200 senčil za oči znamke Manhattan. Obiščite aplikacijo Poglej in zmagaj! in preizskusite svojo srečo.

Promocijsko sporočilo, 4. 7. 2012
Sodelujte v ACUVUE® nagradni igri in odkrijte senčilo za oči! - Foto: Shutterstock

V aplikaciji Poglej in zmagaj! s klikom na ACUVUE® kartico odkrijte, ali se pod njo skriva senčilo za oči. Odkrijete lahko 3 različne kartice in osvojite eno od 200 senčil. Če vam sreča ni bila naklonjena danes, lahko poskusite spet naslednji dan.

Hkrati pa lahko obiščete tudi acuvue.si in preizkusite udobje kontaktnih leč ACUVUE®, in to brezplačno*! Vse, kar morate narediti, je to, da odgovorite na preprosto vprašanje, kar vam prinese kupon, ki omogoča brezplačen preizkus kontaktnih leč ACUVUE®*.

Če boste pri odgovoru izvirni, pa vas uvrstimo še v žrebanje za enoletno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® in vrednostni bon za nakup sončnih očal!

Naj ACUVUE® postane del vašega življenja!

Kaj še čakate! Poglej in zmagaj! ;)

Organizator: Johnson & Johnson d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana. Okrožno sodišče v Ljubljani. Srg 2004/11564, številka vložka 1/411900/00. Matična številka: 2041936. Davčna številka oz. ID za DDV: SI42738164. Email: Acuvue-si@its.jnj.com.

*10 kontaktnih leč za enkratno uporabo ali 2 kontaktni leči za večkratno uporabo, so na voljo le po opravljenem pregledu vida za kontaktne leče ACUVUE®. Stroški pregleda in ostali stroški niso del te ponudbe.
**V promociji so vključeni samo produkti 1·DAY ACUVUE® TruEye®, 1·DAY ACUVUE® MOIST®, 1·DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM,  ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS, ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM. 1·DAY ACUVUE® TruEye®, 1·DAY ACUVUE® MOIST®, 1·DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM,  ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS in ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM.

Najbolj brano