Nagradno: Princesa.si

Še vas bomo razveseljevali! Tokrat z nagradami, ki vam jih prijazno namenja Princesa.si!

Nagradno: Princesa.si

Na svoji spletni strani vsem zagretim spletnim šopingerkam & šopingerjem ponujajo neskončno izbiro dišav in kozmetičnih izdelkov. Našli boste zares veliko število blagovnih znamk, od najbolj prefinjenih pa vse tja do klasičnih ali športnih. Če jih boste redno spremljali, lahko v pravem trenutku naletite tudi na akcijske ugodnosti, ki se jih nihče ne brani, kajne? Omembe vreden je tudi podatek, da imate na vse izdelke 15-dnevno pravico do odstopa, na voljo so različni načini plačevanja in možnost brezplačne dostave.

Podarjamo pet Promo kompletkov: slani šampon Minerals Aromatics + slani balzam Minerals Aromatics.

  • Minerals Aromatics slani šampon ima posebej prirejeno formulo sestavin za nego lasnih korenin. Deluje tako, da v koži na lasišču vzpostavlja ravnotežje mineralov in vitaminov ter tako pomaga k rasti zdravih las. Nežno čisti lase ter poživlja in stimulira lasišče.
  • Minerals Aromatics balzam za lase pa je bil posebej izdelan za delovanje na lasišče in lasne korenine. Bogata sestava neguje lase in vlaži lasišče. Preprečuje izsušitev, lasje so po uporabi nežni, mehki in svetleči.
Princesa.sinagrade@elle.si

Najbolj brano