Jennifer Lopez se je poslovila od svoje medene barve las: Pevka že leta ni imela tako temnih las

Ker se bliža poletje, pevka zvišuje temperaturo z razkazovanjem svojih hladnejših in temnejših las!

Jennifer Lopez se je poslovila od svoje medene barve las: Pevka že leta ni imela tako temnih las - Foto: Profimedia

To je konec enega obdobja z grenko-sladkim zaključkom. Da, Jennifer Lopez se je dokončno poslovila od svoje dolgoletne spremljevalke, svoje značilne pričeske. Po čudovitem dvoletnem obdobju, ko so ji dolge lase osvetlili bujni, karamelno obarvani prameni, se je J.Lo uradno odpovedala temu videzu in se odločila za nekaj povsem drugega. Danes je barva las Jennifer Lopez nekje med kapučino bronasto barvo (izjemno moderen hibrid, ki izkorišča naravne odtenke) in popolnoma prilagojeno balayage barvo, ki brez težav lovi svetlobo. 

Oboževalci J.Lo lahko opazijo, da se je zvezdnica že pred časom začela vračati k svojim koreninam. Pregled njenih objav na družbenih omrežjih in pojavljanja v javnosti kaže, da se je začela umikati od popolne blond barve nekje v začetku zime 2022. Ko je hkrati eksperimentirala z dolgim frufrujem, sta se intenzivnost in število svetlih odtenkov začela zmanjševati, pevka pa se je na fotografijah začela pojavljati z vse temnejšimi lasmi, preden je končno prišla do pravega odtenka, kot ga ima zdaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

S fotografij, ki jih je delila, in nekaterih novejših posnetkov paparacov je videti, da so njeni lasje na vrhu temnejši, na konicah, ki segajo do pasu, pa nežno prehajajo v subtilno, hladno blond barvo. Čeprav so v njeno novo barvo las vsekakor še vedno vpleteni prameni, so bistveno globlji, bolj subtilni in skriti kot pri prejšnjem nizu, kar njenim lasem daje novo dimenzijo, ki je videti tako naravna in lahkotna. 

Njeni lasje so najtemnejši v zadnjih nekaj letih, zanimivo pa je, da se ta sprememba zgodi ravno v času toplega vremena, ki je običajno čas v letu, ko si vsi želijo nekoliko svetlejše barve las in se igrajo s prameni sonca.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dieta, ki obljublja izgubo do 15 kilogramov: Oborožite se z grenivkami in se prepustite magičnim rezultatom

Priporočamo tudi: To olje iz vaše kuhinje je pravi eliksir mladosti! Razkrivamo vse, kar morate vedeti

Najbolj brano