5 trendnih svetlih odtenkov las za leto 2022: Zaradi teh blond barv si boste želeli dramatično spremeniti svoj videz

Novo leto je odličen čas, da spremenite svoj videz, ključ do nove osvežene podobe pa je morda v teh fantastičnih odtenkih. Že kličete frizerja?

5 trendnih svetlih odtenkov las za leto 2022: Zaradi teh blond barv si boste želeli dramatično spremeniti svoj videz - Foto: Instagram

Novo leto, nove energije, nove barva las. Začetek novega leta radi povezujemo z novo pričesko ali celo novo barvo las in letošnji hit blond odtenki ponujajo tisto želeno svežino. Od dramatičnih, skoraj platinastih odtenkov, ki spominjajo na zvezde hollywoodske zlate dobe, do mešanih pramenov, ki jih je enostavno vzdrževati, trendi barv las ponujajo možnosti za vsak slog. Prepustite se blond odtenkov in si zagotovite svoj šik videz.

Ne spreglejte:

Če razmišljate o osvežitvi obstoječe barve ali iščete popolno spremembo videza, poiščite navdih za naslednji obisk frizerja in se predajte lepoti teh odtenkov: 

1. Zimsko bela

Si v novem letu želite drastične in dramatične spremembe? Leto 2022 bodo še vedno močno zaznamovali te izjemno priljubljeni, intenzivni odtenki. Odtenki, ki jih je oboževala Marilyn Monroe prinašajo sijaj zlate dobe Hollywooda. Barva zagotovo prinaša glamur in ekskluzivnost, vedno je z njo precej dela. Barva zahteva intenziven proces, priporočen za tiste, ki so pripravljeni na redno vzdrževanje in dolgo bivanje pri frizerju. Če se že ponašate z naravno blond lasmi, morda sam postopek ne bo tako intenziven in v tem primeru, vabljeni na spremembo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

2. Retro topel odtenek z rahlo hladnim podtonom

Ta retro odtenek je kot nalašč za ženske s pepelastimi ali naravno svetlimi lasmi, saj je enostaven za vzdrževanje. Koren lahko ostane v svoji naravni barvi, lasem pa dodamo 'baby blond' pramene, da se zlijejo z lasmi in dovolj je, da jih zgolj dvakrat letno malce obnovimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

3. Peščeni Tropez

Ta barva je barva več odtenkov: ni niti pepelna niti zlata, ampak popolna mešanica obeh, toplih peščenih in hladnih bež tonov, za vtis na plaži, ki ga lahko nosimo vse leto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

4. Naravna blond

Naravnim blondinkam se ni treba truditi okoli tega odtenka, ampak svoje lase zgolj popestrite z baby blond prameni za pridih topline in neustavljiv retro učinek sedemdesetih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Adelaide Vega (@meganadelaide)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

5. Pepelnati odtenki

Zaljubite se v te pepelnate nianse, ki svojo prefinjenost dosegajo z bisernimi in srebrnimi odtenki, ki celoten videz las okusno popestrijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Fotografije: Instagram/@vikyandthekid

Preberite še: To je nova modna torbica, ki jo ta hip obožujejo vsa dekleta na Instagramu

Preberite tudi: Jennifer Lopez ima nove svetle pramene, ki napovedujejo lepotni trend letošnje pomladi

Najbolj brano