Chanel predstavlja nove odtenke rdečih žmink za pomlad in poletje 2023: Pokukajte v obogateno linijo Rouge Allure Velvet

Rdeča šminka je odmev ženske revolucije, njene edinstvene narave in neskončnih možnosti, pravi Chanel in predstavlja kar 14 novih odtenkov Rouge Allure Velvet.

Chanel predstavlja nove odtenke rdečih žmink za pomlad in poletje 2023: Pokukajte v obogateno linijo Rouge Allure Velvet - Foto: promocijsko gradivo

Črna, bela, bež, zlata ... a nobena ni podobna rdeči. Vrhunski simbol lepote, neločljivo povezan z zgodovino CHANEL-a, njegovo modno slovnico in strastjo. Kot prefinjeno ločilo, ki govori o ženski moči in svobodi, je Gabrielle Chanel leta 1924 ustvarila svojo prvo rdečo šminko. Njena vizija je bila združiti estetiko, preprostost in praktičnost, iz tega avantgardnega pristopa pa je kasneje prišel nesporen vpliv - CHANEL je nadaljeval neskončno nadgradnjo te klasike, ustvarjanje novih tekstur, odtenkov in načinov nanašanja ter ohranjanje njenega prepoznavnega lepotnega pečata.

Rdeča kot odmev revolucije, odsev življenja in osebnosti vseh žensk. Rdeča kot ogledalo naših čustev in želja, izraz naše edinstvene narave, privlačnosti in neskončnih možnosti.

Zdaj modna hiša dviga rdečo v nove višave, saj bolj kot kdaj koli prej uteleša edinstvenost in pluralnost žensk. Od januarja 2023 namreč kolekcija šmink CHANEL ROUGE ALLURE VELVET vključuje 20 rdečih odtenkov za najrazličnejše osebnosti (novih je celo 14!).

Ko je bila lansirana leta 2011, je linija ROUGE ALLURE VELVET prvič premostila vrzel med mat in sijočimi šminkami. Danes njihova formula vsebuje ultra fine pigmente za intenzivno in dolgo obstojno barvo ter biserne pigmente za žameten občutek. Prepojena je z ricinusovim oljem in karitejevim maslom, tako da so ustnice negovane in hkrati čutne. 

Najbolj brano