Šišenska Katedrala v 2.400 fotografijah

Oglejte si dogajanje v osrednji dvorani Katedrala na zaključni večer Philips Fashion Weeka v Kinu Šiška. Še enkrat hvala vsem za obisk, sponzorjem pa za podporo projekta!

Philips Fashion Week oktober 2012.

Za nami je že tretji Philips Fashion Week, o katerem se tudi tokrat govori v presežnikih. Seveda dogodka v takšnem obsegu ne bi mogli prirediti brez naših sponzorjev. Posebna zahvala gre generalnemu sponzorju, po katerem je Fashion Week dobil tudi ime. To je, seveda, Philips.

Potem so tu kozmetika Afrodita, pa Jamnica, ki je z uradno vodo Fashion Weeka Jana skrbela, da ekipa in obiskovalci niso bili nikoli žejni.

Muškatna penina, uradna penina Fashion Weeka, je prišla iz vinske kleti Jeruzalem Ormož. Po revijah so obiskovalci pili vodko Finlandia in se družili ob koktejlih Merit. Hostese, ki so obiskovalcem delile žvečilne gumije Orbit, so poskrbele za sveže nasmehe.

Ekipa Mič stajlinga je z izdelki Schwarzkopf poskrbela za pričeske manekenk, vizažisti Makeup artist centra pa so jih ličili z izdelki znamke L'Oreal, uradnim ličilom Fashion Weeka. Podaljške za lase so priskrbeli pri Imex Trade.

Maxi je omogočil izbor naj stilista revije Elle.

K temu, da je bilo vse dogajanje ves čas na dosegu vaše miške, je veliko pripomogel HP z uradno tehnično podporo. HTC je sodeloval z ilustratorjem podobe Fashion Weeka Mitjo Bokunom.

Naš avtomobilski partner Seat pa je v okviru dogodka predstavil novo Ibizo.

Iskrena hvala vsem, do naslednjič!

Video: Danijel Čančarevič

Šišenska Katedrala v 2.400 fotografijah

Najbolj brano