Kljub trem otrokom in uživanju v kuhanju že desetletja izgleda identično: To je vse, kar Jennifer Garner poje v dnevu

4. 4. 2024
Deli
Kako je mogoče, da ima ljubiteljica peciva in sladkarij, ki skoraj ne stopi iz kuhinje in jo poznamo že iz devetdesetih, še vedno postavo, kot jo je imela na začetku kariere? To so njene skrivnosti. (foto: Profimedia)
Profimedia

Kako je mogoče, da ima ljubiteljica peciva in sladkarij, ki skoraj ne stopi iz kuhinje in jo poznamo že iz devetdesetih, še vedno postavo, kot jo je imela na začetku kariere? To so njene skrivnosti.

Jennifer Garner je po poklicu igralka, a ne skriva, da bi, če ne bi uspela v Hollywoodu, morda delala v kuhinji, saj je velika ljubiteljica hrane in rada eksperimentira ter preizkuša nove recepte. Sama se nima za posebno kuharico, a zelo rada pripravi kaj za svoje najdražje, še posebej za otroke.

Ne spreglejte: 

Svojo kuhinjo nam je predstavila s prisrčnimi videoposnetki, ki jih deli na Instagramu in se pošalila, da je to njen "Kobajagi kulinarični šov", v katerem deli svoje najljubše jedi in kako jih na najbolj preprost način pripraviti.

Neizmerna ljubezen do testa in tort pa se ne odraža v njeni postavi, ki je brezhibna in enaka že od devetdesetih let.

Še več, čeprav telovadi, ni nenehno v telovadnici kot Jennifer Lopez, njena soimenjakinja in nova žena njenega nekdanjega moža Bena Afflecka.

Kako ji torej uspe ohranjati vitko postavo?

Dnevni meni Jennifer Garner

Jennifer Garner je nekoč povedala, kako izgleda njen dnevni jedilnik, in oboževalcem pomagala odkriti njene skrivnosti do popolnega videza.

Zajtrk Jennifer Garner

Če obstaja dolgočasna rutina, potem je to zajtrk hollywoodske zvezdnice Jennifer Garner, ki vsak dan začne z isto jedjo – dokazano zdravo, polno rastlinskih vlaknin in probiotikov ter koristno za postavo.

Kot poudarja, za zajtrk poje polnomastni jogurt z mešanico vode iz jagodičja in oreščkov.

"Jogurt in oreščki so odličen vir zdravih maščob, njihova kombinacija z vlakninami bogatimi jagodami pa naredi te super nasitne in hranljive možnosti za zajtrk", je dejala.

Še posebej dobro je izbrati grški jogurt, ki ima več beljakovin in manj sladkorja. Jennifer Garner poleg tega zjutraj pije kavo, priznava, in večinoma izbere navadno, črno kavo.

Prigrizek Jennifer Garner

Mimogrede, igralka je tudi zelo uspešna poslovna ženska, ki je pred časom lansirala svojo ekološko linijo hrane Once Upon A Farm, v njej pa najde najbolj zdrave prigrizke.

Med obroki najraje prigrizne jabolka, prav tako ji ni tuje, da v svojih dragih torbicah znanih blagovnih znamk nosi narezane koščke sadja. Za to ima poseben trik: jabolko prereže, nato pa koščke znova sestavi kot sestavljanko in ga zapakira v vrečko, da sadež ni izpostavljen zraku in spremeni barvo.

Še posebej rada uživa v jabolku z arašidovim maslom.

Kosilo Jennifer Garner

"Moje tipično kosilo je velika solata iz rukole in nekaj temne listnate zelenjave. Naj bo sesekljana zelenjava, karkoli imam na vrtu: brokoli, cvetača, stročji fižol, grah, paprika, karkoli", je dejala. Poleg tega običajno poje sir, oreščke, sladki krompir (sladki krompir) ali nekaj rjavega riža, da je bolj vzdržljiva in ima več energije.

Večerja Jennifer Garner

Igralka poudarja, da si za večerjo rada pripravi nekaj, kar lahko poje z družino - otroki Violet, Serafino in Samom, prej pa je povedala, da so to pogosto piščanec in riž, potem tuna s koruznim kruhom ... "Nimam se za dobro kuharico, je iskrena Jennifer. Vendar rad kuham za ljudi, ki jih imam rada, še posebej za svoje otroke."

Ko ni prepričana, kaj bi naredila, se običajno zanese na svojih pet najljubših receptov ali naroči pico v lokalni piceriji, ko se zaželi sladkega, Jennifer običajno poje kepico čokoladnega sladoleda.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Strokovnjaki razkrivajo idealno uro za jutranje vstajanje in prvo stvar, ki bi jo zjutraj morali narediti

Priporočamo tudi:Pospešite hujšanje s to zdravilno pijačo: Priljubljena sestavina, ki podpira imunski sistem, prebavo in je odlična tudi za postavo

Novo na Metroplay: "Materinstvo ti da novo dimenzijo organizacije, produktivnosti in empatije" | Sonja Šmuc